A Fujitsu elsőként kínálja az Intel Select megoldást a Nutanix-alapú hiperkonvergens infrastruktúrához

0
263

A piacon elsőként a Fujitsu kínál tanúsított alkalmazásteljesítményű Nutanix hiperkonvergens infrastruktúra (HCI) szoftvert analitikai és általános feladatok végrehajtásához Intel-alapú szervereken. A hitelesített „Intel Select Solutions for Nutanix HCI on Fujitsu PRIMEFLEX for Nutanix Enterprise Cloud” megoldás soha nem látott teljesítmény elérését teszi lehetővé az adatvezérelt nagyvállalatok számára, kiiktatva működésükből a rendszerleállások okozta jelentős fennakadást.

Az új Fujitsu PRIMEFLEX célgép teljesítményét az Intel szigorú tanúsítási benchmarkjai szerint ellenőrizték. Az Intel Select Solutions program keretében csak olyan megoldásokat hagynak jóvá, amelyek bizonyítottan teljesítik a feladatra optimalizált adatközponti infrastruktúrák prémium szintű követelményeit, és igazoltan jól teljesítenek Intel-architektúrán. A Fujitsu és a Nutanix által végzett közös fejlesztés rendkívüli rugalmasságot biztosít, csakúgy mint a Microsoft SQL analitika, az adatanalitika, a munkahelyi és általános HCI-feladatok végrehajtásához nyújtott natív optimalizálás.

A PRIMEFLEX for Nutanix Enterprise Cloud kulcsrakész, több hipervizoros célgép tartalmazza a hiperagilis, többfelhős környezetek egyszerűbb bevezetését és üzemeltetését elősegítő összes adatközponti komponenst és felügyeleti szoftvert. A 2. generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal dolgozó, nagy teljesítményű, energiahatékony Fujitsu PRIMERGY x86 szerverekre épülő rendszer a piacvezető Nutanix HCI szoftver szoftveresen vezérelt számítási, virtualizációs és adattárolási technológiáját hasznosítja. Segít hatékonyan összehangolni egymással az alkalmazások futását és az adatvédelmet, a hatékony helygazdálkodást és a biztonságot – mindezt egyetlen „dobozos” megoldással. Kevesebb mint 15 perc alatt, egyszerűen beállítható, és többféle, különböző alklamazásterhelésekhez optimalizált rendszerkonfigurációval rendelhető.

Hirdetés

Ár és piaci bevezetés

A PRIMEFLEX for Nutanix Enterprise Cloud célgép Európában közvetlenül a Fujitsutól és a Fujitsu SELECT Circle viszonteladó partnereitől rendelhető meg, konfigurációtól függő áron. A rugalmas finanszírozási csomagok mellett a Fujitsu célgép- és időalapú licenclehetőségeket kínál a különböző ügyféligényekre.

A Fujitsuról Japán vezető infokommunikációs technológiai (IKT) vállalata, a Fujitsu technológiai termékek, megoldások és szolgáltatások teljes választékát kínálja. Ügyfeleit mintegy 132 ezer Fujitsu dolgozó támogatja a világ több mint 100 országában. Célunk, hogy tapasztalatainkat hasznosítva és az IKT-ben rejlő lehetőségeket kiaknázva, ügyfeleinkkel együtt alakítsuk a társadalom jövőjét. A Fujitsu Limited (TSE: 6702) 4000 milliárd jen (36 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el a 2019. március 31-én zárt pénzügyi évben. További információ: www.fujitsu.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét