A Fujitsu Veeam megoldásai növelik az adatok rendelkezésre állását a KKV-k számára

0
115
München, 26.07.2011 Fujitsu Technology Solutions Headquarters in Munich.

A Fujitsu egyszerűbb, automatikus mentést kínáló Veeam Cloud Data Management megoldásai az adataik rendelkezésre állását növelni és a katasztrófa utáni visszaállást gyorsítani kívánó kis- és középvállalatok számára készültek.


Az egyre több feladat felhőbe költözésével, az adattömeg növekedésével, az infrastruktúrák erősödő komplexitásával és az adatvesztési kockázat súlyosbodásával szembesülő KKV-knak olyan teljes körű mentési stratégiát kell kidolgozniuk, amely a helyben és a felhőben tárolt adatokat egyaránt lefedi. Arra is képesnek kell lenniük, hogy szükség esetén gyorsan visszaállítsák rendszereiket, alkalmazásaikat és adataikat, megakadályozva, hogy váratlan rendszerleállás, adatvesztés és -sérülés veszélyeztesse üzletmenetük folytonosságát.

A Veeam az összes adatbiztonsági szükségletre reagál, elvégzi az adatmentést a helyi telepítésű virtualizált adatinfrastruktúrákban, és emelt szintű mentési képességeket kínál a felhőalapú AWS, Azure és Microsoft Office 365 megoldásokhoz.

A Veeammal folytatott együttműködés még szélesebb körre terjeszti ki a Fujitsu szervezeti adatvagyon optimalizálását célzó, szállító- és platformsemleges adatvezérelt átalakulási stratégiáját (Data-Driven Transformation Strategy, DDTS). A szemlélet fontos eleme az adatok átláthatóságának biztosítása bármely platformon, megoldáson vagy architektúrában – függetlenül attól, hogy a szervezeten belül vagy kívül tárolják őket.

 

A Fujitsu megbízható átalakulási partnerként kivívott pozícióját tovább erősíti a Veeam megoldásainak mélyreható integrálása saját ökoszisztémájába. A többféle mentési megoldást használó szervezetek számára jó hír, hogy most már a Veeam Cloud Data Management portfolióját is igénybe vehetik a Fujitsu adatközponti rendszereihez, köztük a PRIMERGY szerverekhez, a PRIMEFLEX integrált rendszerekhez és az ETERNUS tárolókhoz1 – ami ismét jól példázza, hogy a Fujitsu segít megvalósítani a zökkenőmentes biztonsági mentést a heterogén környezetekben.


Ár és piaci bevezetés

A Veeam megoldások azonnal megrendelhetők és megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól és viszonteladó partnereitől Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban. A vállalat a későbbiekben más európai országokra is ki kívánja terjeszteni a termékek elérhetőségét.

A Fujitsuról

Hirdetés

Japán vezető infokommunikációs technológiai (IKT) vállalata, a Fujitsu technológiai termékek, megoldások és szolgáltatások teljes választékát kínálja. Ügyfeleit mintegy 132 ezer Fujitsu dolgozó támogatja a világ több mint 100 országában. Célunk, hogy tapasztalatainkat hasznosítva és az IKT-ben rejlő lehetőségeket kiaknázva, ügyfeleinkkel együtt alakítsuk a társadalom jövőjét. A Fujitsu Limited (TSE: 6702) 3900 milliárd jen (35 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el a 2020. március 31-én zárt pénzügyi évben. További információ: www.fujitsu.com.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét