A HP a jövő munkahelyeit támogatja kiemelkedő homeoffice megoldásaival

0
435

A közös munkát segítő, folyamatos kapcsolatra kész és biztonságos eszközökkel a felhasználók akár a saját kanapéjukról vagy a konyhájukból is növelhetik hatékonyságukat

A legújabb EliteBook gépek kiemelkedő üzleti teljesítményt biztosítanak, a HP leghosszabb üzemidejű akkumulátorával AMD-alapú notebookban. Az EliteBookok kategóriájukban az elsők között rendelkeznek 4×4 LTE antennákkal.

A ZBook Firefly 14 a HP eddigi legkisebb és legkönnyebb mobil munkaállomása, amely professzionális grafikus teljesítményt biztosít az opcionális NVIDIA Quadro videó kártyával és akár 1,41 kg-os tömege mellett is rendkívül hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Hirdetés

A világ egyik első ergonomikus kialakítású monitorcsaládja a HP E széria, amely folyamatos kékfény-szűréssel rendelkezik a munkavállalók egészség-megőrzésének érdekében.

A HP bemutatja személyi számítógép kínálatának legújabb darabjait, amelyek a produktivitást helyezik előtérbe, akár otthonról vagy az irodába visszatérve.

Napjaink munkavállalóinak megfelelő technológiára és könnyen használható eszközökre van szüksége a hatékony munkavégzéshez. Az irodán kívüli munkavégzéshez a legtöbb munkavállalónak nincsenek meg a szükséges eszközei ahhoz, hogy a munkájuk valóban hatékony legyen. Az otthonról dolgozóknak gyakran meg kell osztaniuk a hálózati elérést családtagjaikkal vagy lakótársaikkal, így a rendszeres videó hívások mellett a hálózat leterheltsége is gyakori probléma. A döntéshozók számára pedig a biztonság kerül előtérbe, hiszen egyre több eszköz működik a vállalati hálózatokon kívül.

„A vírushelyzet utáni új normák elmossák a határokat a munka és a magánélet között és elengedhetetlen eszközzé teszik a PC-ket. A legújabb gépekkel a munka, az ügyintézés, a tanulás és az együttműködésre alapuló feladatok is könnyebbek lesznek – mondta el Alex Cho, a HP személyi számítógépek üzletágának vezetője. – Ez a termékbejelentés az eddigi legnagyobb a HP történetében. Nem csak a különleges Elite PC-k új generációját mutatjuk be, megérkezett az első monitorunk folyamatos kékfény-szűréssel, a vállalat legnagyobb fényerejű 14 colos mobil munkaállomása, valamint a távoli munkavégzést támogató egyedi szolgáltatások is. Ezekkel az innovatív eszközökkel a munkavállalók az igazán erőforrás igényes feladatokat is könnyedén elvégezhetik majd otthonról.”

Prémium PC-k emelik új szintre a produktivitást.

A megfelelő technológiának bárhonnan hozzáférhetőnek kell lennie a munkavállalók hatékonyságának fenntartásához. Olyan számítógépekre van szükségük, amelyek hívás közben kiszűrik a szomszédok vagy házi kedvencek háttérzaját, így a felhasználók hangja tisztán hallható marad. A jó minőségű képi megjelenítéshez pedig kiemelkedő fényerőre van szükség, hogy a lakás bármelyik szobájában vagy akár a kertben is jól látható maradjon a képernyő.

A legújabb HP EliteBook eszközöket a digitális együttműködés és a csatlakoztatott munkavégzés új korszakára tervezték. Az 5G vagy Gigabit 4G LTE opciókkal a felhasználók bárhonnan csatlakozhatnak a munkahelyi hálózathoz. A széles látószögű kamera 88 fokos látómezője és a MI alapú hangvezérlés pedig garantálják, hogy a videokonferenciák éles képpel és jól érthetően folytathatók le. Az elkeskenyedő éleknek köszönhetően a gépet könnyebb kihajtani, az egyedi klaviatúra gumírozott billentyűivel pedig alig hallhatók a leütések. A készülék beépített webkamera-biztonsági rendszere azonnal képes blokkolni a kimenő képet, így biztosítja a felhasználók személyes terét.

A HP EliteBook x360 1030 G7 és a HP EliteBook x360 1040 G7 prémium laptopok 6,3 százalékkal kisebbek az előző generációs eszközöknél és akár 89 százalékos kijelző-test aránnyal érkeznek, amely az eddigi legmagasabb a HP átalakítható eszközei között . A gépeket tizedik generációs, hatmagos Intel® Core™ vPro® processzorral szerelték a maximális teljesítmény érdekében  . A HP EliteBook x360 1040 G7 akkumulátorának élettartama akár a 29 órát is elérheti .

A HP EliteBook 805 G7 és HP EliteBook 800 G7 Sorozatú PC-ket napjaink változatos munkahelyi feladataihoz és a több helyről dolgozó munkavállalóknak tervezték. Az új gépek mind AMD, mind pedig Intel processzorokkal elérhetők, 13.3-, 14- és 15.6 colos kivitelben is. Ezekkel az erőteljes, biztonságosan működő és időtálló laptopokkal a felhasználók hatékonyan végezhetik a munkájukat, bárhol is kezdjenek neki.

Az EliteBook 800 sorozat legújabb tagjai:

• A HP EliteBook 805 sorozatú PC-k AMD Ryzen™ PRO 4000mobil processzorral és Radeon™ grafikus kártyával érkeznek a kiemelkedő mobilitásért és ezek biztosítják a leghosszabb üzemidőt is ebben a kategóriában. A HP EliteBook 835 G7 akár 24 órán keresztül is használható.

• A HP EliteBook 800 G7 sorozatú gépek tízedik generációs, hatmagos Intel® Core™ vPro® processzorral megnövelt teljesítményt és azonnali hálózati elérést nyújtanak, kiemelkedő sebességgel. A megbízható HP EliteBook 830 G7 akkumulátorának élettartama eléri a 23 óra 15 percet. 

• A HP EliteBook x360 830 G7 a vállalat első üzleti felhasználásra szánt átalakítható készüléke 4×4 LTE antennával. Az eszköz akár tízedik generációs Intel® Core™ vPro® processzorral is szerelhető, így 360-fokos kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók változó igényeihez.

Nagy teljesítményű, távoli munkát is támogató asztali gépek

A legújabb EliteDesk 800 Sorozatú PC-k továbbfejlesztett házának köszönhetően könnyebben bővíthetők és csendesebbek a korábbi generációkhoz képest, miközben a teljesítményük jövőt állóvá és VR eszközökkel is használhatóvá teszi őket.

A HP EliteOne All-in-One G6 PC különleges, ultramodern helytakarékos kialakítással érkezik.

A HP EliteOne 800 All-in-One G6 PC a világ egyik legerősebb kereskedelmi célra szánt All-in-One  eszköze tízedik generációs Intel® Core™ processzorral,  kiemelkedően keskeny 23.8 vagy 27 colos képernyővel és kifinomult kialakítással az üzleti élet legfontosabb szereplőinek. Az opcionális NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER grafikus kártyával kombinálva ez a világ egyik első kereskedelmi célú VR-képes All-in-One eszköze.  Az alacsony kékfény-kibocsátású, visszatükröződés-mentes kijelző három oldalán micro-edge kávával több különböző állvánnyal is használható, így alkalmazkodik a felhasználói igényekhez.

A HP Collaboration All-in-One G6 Zoom Roommal egy integrált megoldás, amely a Zoom Room eszközzel tökéletesen illik a tárgyalókba vagy a felsővezetők asztalára. A cégek 54 százaléka tervezi az üzleti utazások számának csökkentését a járvány miatt , a Zoom eszközzel viszont egyszerűen lehet csatlakozni meetingekhez az egyérintéses indítással, valamint headsetre sincs szükség a videó hívásokhoz. A gép Windows 10 IoT eszközökkel is kompatibilis, az 5 megapixeles felugró kamera 88 fokos látószöget nyújt, az integrált hangszórók és mikrofonok pedig jelentősen leegyszerűsítik a közös munkát és a videó konferenciák indítását.

A HP EliteDesk 800 G6 sorozat vállalati szintű hatékonyságot kínál az iparági szinten is kiemelkedő megbízhatóság, biztonság és kezelhetőség mellett, mindezt a felhasználók számára ideális formában.

• A HP EliteDesk 800 G6 Desktop Mini PC a HP legkisebb és legerősebb Ultra Small Form Factor (USFF) üzleti PC-je

A HP EliteDesk 800 G6 Small Form Factor PC a vállalat legjobb teljesítményű és legkönnyebben bővíthető business osztályú Small Form Factor eszköze.

A HP EliteDesk 800 G6 Tower PC a világ egyik legjobb teljesítményű és legkönnyebben bővíthető üzleti Tower PC-je.

A HP bejelentette az újratervezett HP ProDesk 600 G6 sorozatot és a HP ProDesk 400 sorozatot is, amelyek változatos lehetőségeket kínálnak növekvő vállalkozások számára a halk és energiatakarékos működéshez.

A Z teljesítmény mobilisabb, mint valaha Ahogy a munkahelyek alkalmazkodnak a távmunkához, a munkáltatók 56 százaléka venné számításba a hordozható eszközök nagyobb arányú használatát. A HP ZBook sorozat legújabb tagjai nagy teljesítményű, személyre szabott notebookok megkapó képi világgal és innovatív együttműködési lehetőségekkel. Az akár 17 órás üzemidővel a ZBook Firefly G7-tel az üzleti felhasználók, kreatív szakemberek vagy a STEAM diákok is bárhol produktívan alkothatnak a MIL-STD 810G szintű megbízhatósággal és tartóssággal, iparági szinten is kiemelkedő biztonsági funkciókkal és minden eddiginél nagyobb és fényesebb kijelzővel.

A ZBook Firefly 14 a HP legnagyobb fényerejű 14 colos mobil munkaállomása, amely bárhol biztosítja a professzionális szintű teljesítményt és a megkapó képi élményt, mindezt a világ egyik első 14 colos laptopjaként, amely óceánból kinyert műanyagból készült.

• A ZBook Firefly 14 a HP legkisebb és könnyebb mobil munkaállomása. Az új gép 8,8 százalékkal kisebb és 5,2 százalékkal könnyebb az előző generációhoz képest, és 84 százalékos kijelző-test aránnyal rendelkezik. A világ egyik legbiztonságosabb mobil munkaállomása azonnali védelmet kínál a vizuális hackertámadások ellen a HP Sure View Reflect megoldással, a HP Sure Start Gen6 pedig hatékonyan kezeli a rosszindulatú firmware és malware támadásokat.

• A ZBook Firefly 15 a HP eddigi legkönnyebb 15 colos mobil munkaállomása. Az előző generációs gépekhez képest 9,5 százalékkal kisebb és 1,8 százalékkal könnyebb, miközben 86 százalékos kijelző-test arányt biztosít.

Az új ZBook sorozat ultramodern kialakítással érkezik, amely NVIDIA® Quadro® P520 grafikával, 4 GB RAM-mal és akár tizedik generációs, hatmagos Intel® Core™ processzorral is elérhető, hogy a felhasználók folyamatosan produktívak maradhassanak akkor is, ha egyszerre több alkalmazás fut. A HDR 400 4K UHD kijelző hihetetlen kontrasztarányt és 500 nites fényerősséget kínál az erősen bevilágított terekben történő használathoz. A HP Z prediktív algoritmusával a felhasználókat már nem korlátozza a GPU és a CPU teljesítménye, mert az eszköz dinamikusan változtatja az energiaellátást, a Z Power Slider pedig kiegyensúlyozza a teljesítményt a zavartalan munkavégzésért. Az akár 4G Gigabit LTE (4×4) gyors csatlakozást és biztonságos távoli elérést tesz lehetővé. A távoli csapatmunka is zökkenőmentes a HP Collaboration Keyboard és a HP Noise Cancellation megoldásokkal, a beépített mikrofonnal és a B&O audió funkciókkal, amelyeket kiegészít a 4K felbontás és a 3D ZCentral Remote Boost képernyőmegosztó technológia.

Újragondolt kijelzőkkel válik egyszerűbbé a kapcsolattartás és együttműködés

Az irodai munkát végzők 38 százaléka számára egy második monitor alapvető fontosságú az otthoni munkavégzéshez, a HP újragondolt monitorainak innovatív megoldásai pedig a digitális jólét, a hordozhatóság és a vezeték nélküli technológiák területén nyújtanak megoldást az otthonról dolgozók számára.

• A HP E-Sorozatú Monitorok a vállalat első olyan ergonomikus monitorcsaládja, amely folyamatosan alacsonyan tartja a kék fény kibocsátását, így támogatja a kényelmes munkavégzést. A HP EyeEase anélkül kezeli a kék fényt, hogy megváltoztatná a színhelyességet, vagy sárgássá tenné a kijelzőt. Ezek az első monitorok, amelyek megkapták a TUV Low BlueLight Hardware Solution tanúsítványt, a piacvezető értékelő szervezet első ilyen igazolását.

• A HP E14 G4 Hordozható Monitor a dupla kijelzős eszközök előnyeit kínálja, miközben a felhasználók szabadon dolgozhatnak a számukra legkényelmesebb helyről, legyen ez a konyha vagy a terasz. A HP legnagyobb fényerejű 14 colos hordozható monitorának súlya csupán 640 gramm és keskenyebb, mint 4,75 mm, így 36 százalékkal könnyebb, és 25 százalékkal keskenyebb, mint a korábbi modellek. A hordozható monitor két USB-C® porttal érkezik, amelyek mind a töltést, mind az USB-C® kimenettel rendelkező laptopokhoz való csatlakozást egyszerűvé teszik.

A HP U27 4K Vezeték nélküli Monitor a világ egyik első 4K vezeték nélküli megosztást kínáló PC monitora, amellyel a felhasználók élvezhetik a kötöttségek nélküli mobilitás előnyeit az automatikus, kábel nélküli kapcsolódással, akár játszani, akár dolgozni szeretnének. A HP Quick Pair Bluetooth alkalmazás vagy a Windows- és a K billentyű egyidejű lenyomása zökkenőmentes kapcsolódást biztosít a kívánt PC-hez.

A HP E Sorozatú monitorai a HP EyeEase segítségével védik a 12 órás használat után megfáradt szemeket és anélkül szűrik a kék fényt, hogy megváltoztatnák a színhelyességet, vagy sárgítanák a képernyőt.

Szolgáltatások a magasabb produktivitás és jobb felhasználói élmény eléréséhez

Ahogy a cégek alkalmazkodnak a távmunka megváltozott feltételeihez, az IT csapatoknak egyre több, azonnal használatra kész eszközre van szükségük a munkatársak támogatásához, a lehető legkevesebb érintkezési felülettel. A HP Device Provisioning Services segítségével a szervezetek olyan karbantartott és a felhőszolgáltatásokra optimalizált eszközökhöz juthatnak hozzá, amelyekkel csökkenthetők a költségek, növelhető a hatékonyság és ezekkel javíthatják a munkatársak felhasználói élményét is. A szolgáltatások közül minden vállalkozás kiválaszthatja a szervezetének megfelelőt, de több különböző csomag kombinációjára is lehetőség nyílik.

Vezető szerep a fenntarthatóság, a biztonság és az egészség területén

Fenntarthatóság: A HP elkötelezett a fenntartható termékek iránt, így büszkén mutatja be az eddigi legfenntarthatóbb PC portfólióját. Már a világszerte elérhető PC-k és monitorok 67 százaléka készül 100 százalékban megújuló energia felhasználásával.

Biztonság: A HP célja, hogy a világ legbiztonságosabb és legkönnyebben kezelhető PC eszközeit biztosítsa, így teljes körű védelmet kínál az operációs rendszer és a gép számára, olyan egyedi biztonsági megoldásaival, mint a HP Sure Start, amely megvédi a rendszert a rosszindulatú támadásoktól, vagy a HP Sure Click szolgáltatással, amely a böngésző biztonságáért felel. • Egészség: A HP számára fontos, hogy könnyen tisztán tartható PC-kkel támogassa a munkavállalók egészségét. Az Elite PC-ktől és asztali számítógépektől kezdve a Z by HP sorozat tagjain át a kijelzőkig és más kiegészítőkig minden eszköz egyszerűen tisztítható hagyományos fertőtlenítő törlőkendővel.

A HP Inc-ről. A HP Inc. olyan technológiákat alkot, amelyek megkönnyítik életünket bárhol, bármikor. A nyomtatókból, PC-kből, mobileszközökből, különféle üzleti megoldásokból és szolgáltatásokból álló portfóliónk segítségével lenyűgöző élményeket teremtünk. További információ a http://www.hp.com oldalon található.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét