A HP új Spectre x360 14 lenyűgöző OLED panellel és csendes hűtéssel mutatkozott be

0
49

A Spectre x360 sorozattal a HP évek óta kiváló minőségű átalakítható gépeket, avagy angolul „convertible” termékeket kínál. Az új Spectre x360 14-el egy új, 120 Hz-es OLED panelt kapunk új külsővel, amely különösen meggyőz a minőségével, a hűtésével és az új érintőpaddal. Az Intel Meteor Lake processzorok azonban még mindig nem tökéletesek.

A fém külső továbbra is rendkívül jó minőséget sugároz és éreztet, habár nem a legvékonyabb ilyen gép a piacon (de nem is kell neki annak lennie). A portok továbbra is a hátsó sarkokban helyezkednek el, a Thunderbolt 4-gyel és egy USB-A porttal pedig megkapod a legfontosabb csatlakozásokat.

Az új Meteor Lake Core Ultra 7 155H processzor csak rövid ideig képes kihasználni a magas, 64 wattos teljesítménykorlátot, mielőtt gyorsan visszakúszna 24 wattra. A Meteor Lake processzor az új dedikált NPU mellett lényegesen gyorsabb iGPU-t használ, mellyel majdnem megduplázta a teljesítményt a régi Iris Xe Graphics G7-hez képest, sőt esetenként az AMD Radeon 780M-ét is felülmúlja. Azonban még mindig vannak illesztőprogram-problémák.

A termék ára 1900 euró, azaz megfizethetőnek semmiképp sem mondanánk. Ezért már viszont 32 GB RAM-ot és 2 TB SSD-t kapunk, ami talán egy kicsit gyógyít a hatalmas árcédula láttán szerzett sebeinken.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét