A Huawei bemutatta saját fejlesztésű Android felhasználói felületét az IFA kiállításon

0
95
A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója a fogyasztói elektronika legfontosabb európai eseményén, a Berlinben megrendezett IFA 2012 szakkiállításon engedett elsőként betekintést Emotion névre keresztelt kezelőfelületébe. Az Android alapú felhasználói felület a jövőben a Huawei okostelefon-kínálatának egyik alapvető eleme lesz. A vállalat az Emotion kialakításakor nagy hangsúlyt helyezett a fogyasztói szokások, illetve igények tanulmányozására és megértésére.
 
A Huawei bemutatta saját fejlesztésű Android felhasználói felületét az IFA kiállításon
 
„Az Emotion kezelőfelület jól tükrözi a Huawei empatikus megközelítésű termékfejlesztését. Kialakítása előtt igyekeztünk minél jobban megismerni a fogyasztókat, hogy megtudjuk, milyen elvárásaik vannak okostelefonjaikkal szemben, milyen élethelyzetekben használják azokat, és mi, akik szintén fogyasztók vagyunk, mire szeretnénk használni a készülékeket. Fejlesztői csapatunk tudatosan törekedett arra, hogy a felhasználói igények kielégítését előtérbe helyezze, mivel úgy gondoljuk, hogy kizárólag a fogyasztókra odafigyelve tudunk olyan termékeket fejleszteni, amelyekbe bele lehet szeretni” – mondta Dennis Poon, a Huawei Device nemzetközi kezelőfelület-tervezésért felelős igazgatója.
 
A Huawei bemutatta saját fejlesztésű Android felhasználói felületét az IFA kiállításon
 
Az IFA 2012 rendezvényen bemutatott Emotion alapján a résztvevők képet kaphattak arról, milyen lesz a végső termék. Az új kezelőfelület megkönnyíti a készülékek használatát, és az eddigieknél jelentősen egyszerűbb navigációt nyújt. Lehetővé teszi továbbá, hogy a felhasználók ízlésüknek és igényeiknek megfelelően alakítsák ki okostelefonjaik nyitóképernyőjét, valamint az alkalmazásokat egyszerűen mappákba rendezzék. Az úgynevezett „Me Widget” segítségével az összes információt és funkciót, amire szükségük van, egyetlen testre szabható widget-ben egyesíthetik, míg a „Smart Tutorial” képeket és jól érthető nyelvezetet használva nyújt átfogó segítséget a kezdő felhasználóknak a telefon működésének minél gyorsabb megismeréséhez. A kiállítást követően a Huawei további fejlesztéseket végez a kezelőfelületen a fogyasztók visszajelzései alapján. Az Emotion angol nyelvű változata idén ősztől lesz elérhető. 
 
 
Pucu
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét