A játék harmadjára került elhalasztásra, de legalább kaptunk egy OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Special Editiont

0
443

Hivatalosan is leleplezte a OnePlus a 8T Cyberpunk 2077 Special Edition telefonját. A telefon egy új dizájnú hátlapot, valamint új felhasználói felületet és egyéb különleges tartozékokat is kapott.

Óriási hype-ot generáltak a Cyberpunk 2077 játéknak, a gamerek egy jókor tábora már nem bír várni, azonban a cég harmadjára is elnapolta a megjelenést. Nem így a OnePlus, akik népszerű okostelefonjukat adták ki ezen játék hangulatát idéző dizájnnal megáldva.

Mivel gamer témában vagyunk, kell valami világítós. A telefon pedig pontosan ilyen, ugyanis fluoreszkáló sárga díszítést kapott az eszköz. A hátlapon lévő kamerasziget, valamint az amelletti rész pedig igencsak figyelemfelkeltő, nem a mai minimal/letisztult stílust sugallja magából.

Hirdetés

Számos Cyberpunkos csecsebecse található a telefon csomagolásában. A telefon specifikációi pedig a következők: Snapdragon 865 CPU, 12 GB RAM, 256 GB háttértár. A telefont kizárólag Kínában fogják árusítani és november 12-től lesz elérhető, átszámítva kb. 190.000 forintért.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét