A legújabb Samsung Galaxy S21 Ultra vázlatképek alapján ez lesz a valaha volt legjobb előlap/képernyő aránnyal rendelkező telefon

0
464

A híres leaker, nevén szólítva Ice Universe azt a hírt csepegtette ki, hogy a Samsung Galaxy S21 Ultra lesz a valaha volt legkisebb (képernyőmentes) éllel rendelkező telefonja. Ehhez renderképeket is csatolt, amik ténylegesen bemutatják hogyan is fog felépülni az S21.

Belátható időn belül érkeznek a Samsung Galaxy S20 és S20+ utódjai. Előreláthatólag az alapmodell lapos dizájnt kap, míg az Ultra (a mostani leak szerint) egy lekerekített kijelzőt tudhat majd magának. Ez pedig lehetővé teszi a Samsung számára, hogy az edge-to-edge technológia határait feszegesse high-end telefonjaival.

Több képet is megosztott a telefonról Ice Universe, amelyeket alább láthattok.

Hirdetés

A vázlatképekből még az is kiderül, hogy USB Type-C töltőcsatlakozó, alsó mikrofon lyuk, valamint alsó hangszóró is található a következőgenerációs Samsung zászlóshajón.

Pletykák szerint az is lehetséges, hogy az S21 Ultra S Pen támogatást is kap, ez azonban még nem megerősített hír, ahogy az sem, hogy a képeken szereplő példány a végleges renderverziója az S21 Ultrának.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét