A Lenovo és az EPOS több professzionális audió-megoldást fejleszt a hibrid munkakörnyezet elősegítésére

0
18

Az Lenovo és az EPOS bejelentette, hogy stratégiai együttműködésre lépnek az audio technológiában, mindezt azért, hogy az összefogás által magas minőségű audió megoldásokat hozzanak létre. A partnerség célja, hogy kielégítse az üzleti szakemberek növekvő igényeit a professzionális hangélmények terén a hibrid munkakörnyezetben és másutt. Mindkét márka tervezési, fejlesztési, innovációs és piaci eléréssel rendelkező erősségeit egyesítik ebben a közös együttműködésben.

A hibrid munka, a széles körű egységes kommunikáció elfogadása és a fejlett audio élmények iránti növekvő kereslet hosszú távú növekedést hozott a professzionális audio piacon. A Lenovo és az EPOS együttes erőfeszítéseinek fókusza az, hogy kielégítsék ezt az igényt, és magas minőségű audio-megoldásokkal szolgáljanak, melyek erőteljesek, megbízhatóak és könnyen használhatók. Céljuk, hogy megoldást nyújtsanak a jelenlegi egységes kommunikációs kihívásokra, akár otthoni, irodai, vagy útközbeni felhasználásról legyen szó.

Az új megállapodás értelmében az EPOS lesz a Lenovo globális audio-partnere a PC-audió kiegészítők terén. A két vállalat elkötelezett a jobb együttműködési élmények létrehozása mellett ügyfeleik számára. Különös figyelmet fordítva arra, amikor Lenovo eszközöket, mint például a ThinkPad és a ThinkBook laptopokat, kombinálva használják. Ennek része a jövőbeli hardverek, szoftverek és szolgáltatások közös fejlesztése a professzionális audio megoldások terén, valamint az innovatív PC- és audio-ökoszisztémák előmozdítása a nagyobb felhasználói részvétel és produktivitás optimalizálására. A közös cél az, hogy egyedi értékesítési ajánlatokat hozzanak létre azoknak az ügyfeleknek, akik tisztának és zökkenőmentesnek tartják a kommunikációt, valamint hibátlan együttműködést és optimális termelékenységi eszközöket keresnek a különböző hibrid munkavállalói helyzetekben. Emellett az EPOS portfóliója bekerül a Lenovo harmadik fél által kínált programjába, így az ügyfelek számára széles választékot biztosít audio eszközökből, mindössze egyetlen forrásból.

Az EPOS világszerte kiváló minőségű audio- és video eszközöket gyárt és forgalmaz üzleti szakemberek számára. Évtizedek óta tartó pszichoakusztikai kutatások eredményeként az EPOS olyan kommunikációs megoldásokat tervez, amelyek egyedi algoritmusokkal és akusztikával rendelkeznek, és optimális feltételeket teremtenek az agy számára. Ez lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy hatékonyan működhessenek együtt és kommunikáljanak, növelve a koncentrációt és csökkentve az energiafelhasználást.

A közös munka kezdeti fázisában a piacra lépés elsődleges célja az új fejhallgatók bevezetése, melyeket kifejezetten professzionális felhasználók számára terveztek, a konferenciahívások hibrid világában nyújtott kiemelt élmény érdekében. Az új Lenovo EPOS fejhallgatók Teams és Zoom tanúsítvánnyal rendelkeznek, különféle UC alkalmazásokhoz optimalizáltak, és az EPOS sajátos hangminőségét és kényelmét biztosítják.

A Lenovo Wired VOIP Headset és a Lenovo Wired ANC Headset Gen 2 professzionális fejhallgatók azonos alakformatervezést kaptak, és egy vezérlő dobozt is magukban foglalnak, ami kiváló használhatóságot és kezelést biztosít. Az USB-C csatlakozó (USB-A adapterrel együtt) rendkívül sokoldalú, lehetővé teszi a csatlakozást bármely PC-hez, míg a fülpárnák növelik a felhasználó kényelmét. Az utóbbit kiegészíti az aktív zajszűrés, ami gyakorlatilag kiküszöböli a zavaró környezeti zajokat, így a legmagasabb szintű hangélményt nyújtja. Mindkét fejhallgatóhoz tartozik egy praktikus utazótáska is.

Gondolatok

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy partnerségben dolgozhatunk együtt az EPOS-szal, és prémium audio megoldásokat kínálhatunk ügyfeleink számára. A Lenovo határozottan elkötelezett az intelligens eszközök és megoldások iránt, melyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy okosabban és egyszerűbben dolgozzanak, valamint hatékonyabban együttműködjenek a hibrid világban. A Lenovo és az EPOS kiemelkedő hangtechnológiai szakértelmével olyan magas minőségű audio megoldásokat kínálunk, amelyek kielégítik a professzionális felhasználók magas elvárásait. Ezek az eszközök tiszta kommunikációt, zökkenőmentes együttműködést és optimális produktivitást biztosítanak.” – mondta Eric Yu, a Lenovo IDG SVP Worldwide Small and Medium Business Segment and Commercial Product Center elnöke.

„Nagy örömmel jelentem be, hogy tovább erősítjük a kapcsolatunkat a Lenovo-val. Az EPOS szilárd elkötelezettséget vállalt az olyan audio- és video megoldások tervezése mellett, amelyek kiaknázzák az emberi potenciált. A Lenovo-val folytatott együttműködésünk révén lehetőségünk nyílik ezen elkötelezettségünk továbbfejlesztésére, kínálatunk bővítésére és új szintek elérésére a kommunikációs és együttműködési élmények terén. Nagyon várom az új fejezetet ebben a partnerkapcsolatban.” – mondta Jeppe Dalberg-Larsen, az EPOS elnöke.

Pár szóban az EPOS-ról

Az EPOS évtizedek óta végzi a pszichoakusztikai kutatásait, melyek alapján egyedi algoritmusokkal és akusztikával rendelkező audio- és video eszközöket tervez. Ezek a megoldások optimális feltételeket teremtenek az agy számára, lehetővé téve ezzel a hatékony kommunikációt és a könnyed együttműködést. Ezáltal növekszik a koncentráció és csökken az energiafelhasználás. A Demant, a világvezető hallás-egészségügyi és audio technológiai csoport tulajdonában lévő EPOS dániai származású, Koppenhágában található központtal rendelkezik, és több mint 115 éves audio szakértelmet hordoz magában. Globálisan működik, irodákkal és partnerekkel, nem kevesebb mint 60 országban.

Összegzés

A Lenovo és az EPOS stratégiai együttműködésre lép a professzionális audio technológia terén, válaszul a hibrid munkavégzés és a fejlett audio élmények iránti növekvő igényekre. Az együttműködés célja magas minőségű audio megoldások kifejlesztése, amelyek hatékonyan kielégítik az üzleti szakemberek igényeit a hibrid munkakörnyezetben és más felhasználási téren is.

A partnerség a Lenovo és az EPOS erősségeit egyesíti a tervezés, fejlesztés, innováció és piaci elérés terén. A cél az egységes kommunikációs kihívásokra való megoldások kínálása, különös tekintettel a Lenovo eszközök, mint a ThinkPad és a ThinkBook laptopok integrálására. A két vállalat közös fejlesztéseket tervez a professzionális audio megoldások terén, valamint szorosabb PC- és audio-ökoszisztémák létrehozását a felhasználói részvétel és produktivitás maximalizálása érdekében.

Az EPOS lesz a Lenovo globális audio-partnere a PC-audió kiegészítők terén. Az együttműködés részeként az EPOS portfóliója bekerül a Lenovo harmadik fél által kínált programjába, így az ügyfelek számára széles választékot biztosítanak audio eszközökből.

Az együttműködés első termékei a Lenovo EPOS fejhallgatók, melyeket kifejezetten professzionális felhasználóknak terveztek a konferenciahívások hibrid világában. A fejhallgatók Teams és Zoom tanúsítvánnyal rendelkeznek, optimalizáltak különféle UC alkalmazásokhoz, és magas szintű hangminőséget biztosítanak aktív zajszűréssel. Az új termékek közé tartozik a Lenovo Wired VOIP Headset és a Lenovo Wired ANC Headset Gen 2, melyek azonos alakformatervezéssel és kényelmi funkciókkal rendelkeznek.

Mindkét vállalat elkötelezett a jobb együttműködési élmények és professzionális hangtechnológia fejlesztése mellett, az ügyfeleknek tiszta kommunikációt, zökkenőmentes együttműködést és optimális produktivitást ígérve. Az EPOS évtizedek óta végzi pszichoakusztikai kutatásait, melyek alapján olyan audio és video megoldásokat tervez, amelyek hatékonyan segítik a könnyed kommunikációt és az együttműködést. A Lenovo és az EPOS közös erőfeszítéseivel arra törekszenek, hogy a magas minőségű audio technológia révén elősegítsék a professzionális felhasználók együttműködését és kommunikációját a változó munkakörnyezetben.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét