A Lenovo leleplezte új táblagépeit – itt a Tab P11 Pro és a Tab M10 HD Gen 2

0
599

Bejelentette új Androidos táblagépjeinek érkezését a Lenovo. A Tab P11 Pro magas felbontású kijelzővel, valamint a Qualcomm Snapdragon 730G SoC-jával érkezik majd a boltokba. A Tab M10 HD Gen 2 célközönsége a tanulók és családok lesznek, külön fontos megjegyezni a beépített Google Kids Space szoftvert.

A Tab P11 Pro a Lenovo „legerősebb konzumer Android tabletje” – nyilatkozta a gyártó. 11,5-ös méretű és 2560 x 1600-as felbontású OLED képernyője megkapta a HDR10 támogatást, ezáltal a képi élményre aligha lehet majd panaszunk. Hangszóróit a JBL szállítja, ennek segít a Dolby Atmos hangszoftver, hogy a hangzásra se lehessen rossza szava a vásárlóknak.

A Tab M10 HD Gen 2 ellenben egy család-és tanuló célközönségnek fejlesztett eszköz, amely nem is akar csúcskategóriás lenni. A már előbb említett Google Kids Space egy gyermekbarát interfész Androidra, ez megkönnyítheti a szülők dolgát gyermekük internetes tartalomfogyasztásának korlátozásával kapcsolatban. Ennél a gépnél 10,1 collos HD TDDI kijelzőt a kapunk, processzor fronton pedig a MediaTek P22T CPU-t kapja meg, amely 8 magos.

Hirdetés

A P11 Pro Novemberben lesz elérhető és 699 dollár lesz a kezdőára, míg kisebb társa, az M10 HD Gen 2 159 dollárról indul és most szeptemberben már elérhető is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét