A Lenovo új Yoga PC-i az igényes dizájnt ötvözik a fenntarthatósággal

0
125

10 évvel ezelőtt épp ilyenkor, a CES® kiállításon mutatta be a Lenovo ikonikus, zsanérkialakításának köszönhetően 360 fokban hajlítható laptopját. A világ első több üzemmódban használható Yoga™ 2 az 1-ben eszköz mérföldkövet jelentett az iparágban. A sokoldalúságra és hordozhatóságra tervezett Lenovo Yoga kifinomult stílusa azóta is elkápráztatja a felhasználókat, munkáról a szórakozásra fordítva az eszközt. Most, egy évtizeddel később, a Yoga tovább fejlődik, átfogva és kiterjesztve a különböző formájú készülékeket, merész innovációt és kifinomult kézimunkát kínálva a fogyasztóknak az új “bárhonnan dolgozni/tanulni/játszani” mindennapok világához maximálisan alkalmazkodva.

A világ vezető PC-gyártója1, a Lenovo bemutatta a Yoga 2 az 1-ben laptopok hetedik generációját: az új 14 hüvelykes átalakítható laptopot, a Lenovo Yoga 9i-t, a könnyedén hordozható Yoga 7i-t 14 és 16 hüvelykes változatban, valamint a 13 hüvelykes, újrahasznosított anyagokból készült környezetbarát Yoga 6-ot. A 2022-es CES-en a Lenovo három új Q-sorozatú fogyasztói monitorról is lerántotta a leplet: a Lenovo Q27h-20, Lenovo Q27q-20 és Lenovo Q24i-20 modellek tökéletes egyensúlyt teremtenek a stílus és a funkcionalitás között, mindezt az otthoni használatra szabva.

A fogyasztóknak akár teljes körű multimédiás élményre van szükségük, például miközben játszanak, tanulnak, műsorokat néznek, épp számlákat fizetnek, vagy akár erőteljes Windows 11 teljesítményű tartalmakat készítenek, a Lenovo a PC-k korszerű termékcsaládja egytől-egyig mindenre kiterjed. Az új Yoga PC-k még abban is segíthetnek, hogy az emberek a szoba másik végéből is kiegészíthessék bevásárlólistájukat az olyan integrált intelligens funkciókkal, mint a Show Mode for PC from Alexa®, ami szintén a Lenovo újdonsága. A Yoga portfólió idei másik fénypontja a Lenovo progresszív CO2 Offset szolgáltatásának bevezetése, amely mostantól nem csak a vállalkozásoknak, hanem a fogyasztóknak is lehetőséget ad a szén-dioxid-kibocsátás kompenzálására és a fenntarthatóbb jövőhöz való hozzájárulásra.  

Miközben a Lenovo az első Yoga megjelenését ünnepli, amely a feje tetejére állította a személyi számítástechnikát, a vállalat a jövőbe tekint, és a fogyasztói dizájnról alkotott képét kívánja újradefiniálni. Megújult, de mégis a rajongók által kedvelt, ismerős elemeket követi, minimalista és luxus dizájnja jelentős elmozdulást hoz a humanizált formák és az érzelemgazdag esztétika irányába, amely testre szabott, ugyanakkor modern felhasználói élményt nyújt. Az új, függőlegesen megfordított szóvédjeggyel ez a vizuálisan egyedülálló stílus nem vágja le a sarkokat, hanem kényelmesen ívelt élekké kerekíti őket, illetve letisztult színpalettát, több újrahasznosított anyagot és luxus kivitelezést vezet be. A Lenovo határozottan optimista a következő “valóságban” való boldogulással kapcsolatban, és folytatja küldetését, miszerint vezető szerepet töltsön be és “okosabb technológiát nyújtson mindenkinek” – a fenntartható és befogadó dizájnra összpontosítva.

A Prémium a maximumra viszi a szórakozást – Yoga 9i

A Lenovo minden évben új Yoga 2-in-1 készülékeket dob piacra, amelyekbe egyre okosabb technológiát épít be, hogy olyan magával ragadó élményeket nyújtson felhasználói számára, amelyek elengedhetetlenek a mindennapi munka vagy épp szabadidő jobbátételéhez. Nem tesz másként ebben az évben sem. Az új Yoga 9i átalakítható (14″, 7) Windows 11 operációs rendszerrel és 12. generációs Intel® Core™ i7-1260P processzor optimalizált reakciókészségével érkezik a piacra, amely Intel Iris® Xe grafikával kombinálva kiváló teljesítményt nyújt ott, ahol a legnagyobb szükség van rá. A streamingtől a böngészésen át a fotó-, videószerkesztésig és még sok másig, a Lenovo vékony, könnyű és gyors átalakítható laptopján megtapasztalhatjuk a legnagyobb áttörésekhez szükséges teljesítményt. Az Intellel közösen tervezett Yoga 9i kialakítás az Intel Evo™ laptopok követelményeinek is megfelel az Intel hardveres specifikációin és a legfontosabb élménycélkitűzésein3 keresztül a reakciókészség, az azonnali ébresztés, az akkumulátor élettartama, a gyors töltés és az intelligens együttműködés terén, hogy szupergyors indítást biztosítson gyakorlatilag bárhol, ahol a laptopot használják.

A prémium kategóriás Yoga 9i több, mint egy több üzemmódú laptop, amely tablet üzemmódba vált és vissza, a prémium kategóriás Yoga 9i továbbfejlesztett hangélményt nyújt az új hangszórókkal, amelyek az előző generációhoz képest még hangosabbak. A tökéletes filmnézés és zenehallgatás élményéről a négy darab Bowers & Wilkins® hangszóróval ellátott forgó hangsáv gondoskodik, mely két mélynyomóból és két magas hangszóróból áll a gép tetején és az oldalán a jobb frekvenciatartomány érdekében, növelve a mélyhanghatások mélységét, tisztaságát és melegségét. A káprázatos képi világ az akár 4K felbontású OLED IPS érintőképernyőnek köszönhető, vékony kerettel és VESA® DisplayHDR™ 500 True Black tanúsítvánnyal a 100 százalékos DCI-P3 színhelyességhez. Támogatja a Dolby Vision® HDR-t is, amely a Dolby Atmos® magával ragadó hangzásával együtt hihetetlenül élénk képminőséget biztosít. A képernyő 16:10-es formátumban érkezik a kevesebb görgetés érdekében, és 60 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik a mindennapi számítógépezéshez. A TÜV Low Blue Light minősítés által speciálisan kalibrált, hogy csökkentse a szem megterhelését.

A Yoga 9i legjelentősebb frissítése talán a legkevésbé nyilvánvaló. Hogy lépést tartson a mai rohanó, hibrid tanulás és munka világával, ez a konvertibilis készülék még több produktivitást segítő újítást hoz a piacra: könnyebb egykezes nyitás a multitasking kényelemért, valamint egy nem hagyományos, széltől-peremig tartó billentyűzetkialakítás, amely egy új, egy kattintásos funkcióbillentyűsávot kínál, öt további, felhasználóbarát ikonokkal jelölt gyorsbillentyűvel a gyakran használt funkciók gyors eléréséhez, mint például:

  • A Smart Power teljesítmény üzemmódba történő gyorsváltás, amely nagyobb teljesítményt vagy hosszabb akkumulátor-üzemidőt tesz lehetővé attól függően, hogy éppen mit csinál a felhasználó – anélkül, hogy emlékeznie kellene az Fn+Q billentyűk korábbi kombinációjára. A teljesítmény ikon segítségével engedélyezhető a Smart Power üzemmód, amely optimalizálja a rendszer akkumulátoros üzemideje és a hűvösebb hőfok akár 28 W TDP és 75 Whr akkumulátor mellett.
  • Az okos Background Blur funkció, amely a Microsoft Teams vagy más együttműködési platformokon keresztüli videóhívások során egy kattintással eltakarhatjuk például otthonunk részleteit; ahhoz, hogy ismét láthatóvá váljon a valós háttér, mindössze egy gomb megnyomása szükséges.
  • A Yoga 9i 360 fokos zsanérjába épített hangsáv egyedülálló lehetőséget biztosított a Lenovo tervező és mérnöki csapatainak, hogy egy okosabb hangmódváltó funkciógombot adjanak hozzá. A Vibe Check segít a felhasználóknak jobban érzékelni az árnyalt hangprofilok közötti különbségeket, hogy gyakorlatilag bármilyen típusú szórakozásnál kielégítőbb hallhatósági élményt nyújtson. Legyen szó a zenei módtól a játékmódig vagy a filmmódig a nagyobb hanghatás és a tökéletes hangulat garantált.
  • A Smart Sense világítás mellett, amely automatikusan beállítja a billentyűzet háttérvilágítását a környezeti fény alapján, helyet kapott a színmód gomb is, amely megkönnyíti a felhasználók számára, hogy a Windows natív színbeállítási funkcióján keresztül váltogassák a rendszer megjelenését a sötét és a világos mód között, hogy megnézzék, melyik működik a legjobban. Amellett, hogy megpihenhet a szem, az OLED-kijelző sötét üzemmódjának engedélyezése potenciálisan segíthet megőrizni az akkumulátor élettartamát, és jól jöhet gyenge megvilágítású környezetben.
  • Szintén ebben a billentyűoszlopban található az ujjlenyomat-olvasó, amit itt helyeztek el, annak érdekében, hogy a csukló zavartalanul érinthesse meg a tenyértámaszt. Ez a változtatás nagyobb kényelmet és a tisztább megjelenést is biztosít egyben. Emellett az eszköz rendelkezik egy FHD infravörös (IR) kamerával, amely elektronikus kamerazárral rendelkezik, valamint kényelmes intelligens bejelentkezési funkcióval, amely érzékelővel érzékeli a személy jelenlétét, és lehetővé teszi a kijelentkezést, amikor a felhasználó távol van, és ugyanúgy a bejelentkezést, amikor visszatér a készülékéhez.

Mi más újdonság van még a Yoga 9i készülékben? Például a 45 százalékkal nagyobb érintőpad, amely nagyobb ujjteret, kattintási teljesítményt és pontosságot biztosít, valamint több porttal, köztük két Intel Thunderbolt™ 4 porttal és kibővített Wi-Fi 6E-vel rendelkezik a gyors dedikált kapcsolódás érdekében.4 Ráadásul ez a hordozható erőmű olyan stílusos semleges színekben kapható, mint a Storm Grey és a meleg Oatmeal árnyalat5, a fényvisszaverő, magasfényű oldalfalak pedig egy csipetnyi csillogást kölcsönöznek ennek a zászlóshajó 2 és 1 laptopnak. Az extra tartósság érdekében precíz unibody teste kiváló minőségű alumíniumból készült, és új Comfort Edge kialakítással rendelkezik, hogy a laptopot egy kicsit könnyebb legyen egyik helyről a másikra vinni. A dobozban egy Precision Pen 2 billentésérzékelővel vagy egy e-color toll is található5 mindazon firkálók és jegyzetelők számára, akik a természetesebb és intuitívabb rajzolási élmény érdekében inkább egy valódi tollat szeretnének a kezükben érezni.

Soha nem tűnt még ilyen jónak a produktivitás – Yoga 7i A Yoga 7i 2 az 1-ben laptop, amely lenyűgöző sokoldalúsággal és teljesítménnyel bír, két, 14 és 16 hüvelykes méretben kapható, minden igényt kielégít. A Yoga 7i (14″, 7) akár 2,8K OLED érintőképernyővel, 100 százalékos DCI-P3 színskálával a tartalomkészítéshez, valamint a Dolby Vision segítségével rendkívül élénk képminőséggel és a Dolby Atmos segítségével magával ragadó hanggal rendelkezik. Az akár 12. generációs Intel Core i7-1260P processzor és az Intel Iris Xe grafikus processzor következő szintű teljesítménye valós hibrid feldolgozási teljesítményt oszt szét, növelve a képességét, hogy kihagyás nélkül végezze el a kívánt feladatokat, a 71 Whr kapacitású akkumulátorral és a Rapid Charge Express7 hosszú akkumulátoros üzemidővel6. A 14 hüvelykes Yoga 7i Storm Grey és az új kellemes Stone Blue árnyalatban kapható.

A Yoga 7i (16″, 7) modell ideális a filmek szerelmeseinek, tartalomkészítőknek vagy amatőr játékosoknak, akiknek nagyobb érintőképernyőre van szükségük a még magával ragadóbb PC-élményhez, hihetetlen hangzással és Dolby Atmos-szal. Az eszköz akár 2,5K LCD 60 Hz-es kijelzővel 16:10 formátummal és 100 százalékos sRGB színskálával, valamint az optimalizált TÜV alacsony kékfényű technológiával és Dolby Vision-nel kapható. A 16 hüvelykes Yoga 7i Storm Grey és az új Arctic Grey árnyalatban kapható.5 Érdemes az akár 12. generációs Intel Core i7-1260P processzorral és integrált Intel Iris Xe grafikával ellátott modellt választani a kiváló érzékenységért, vagy tovább fokozni a látványt a lenyűgöző tartalomkészítés és a szórakoztató játékélmény érdekében a 16 hüvelykes Yoga 7i modellel. Szintén kiváló választás lehet az opcionálisan akár 12. generációs Intel Core i7-12700H processzor az új, emelt szintű Intel® Arc™ A Series grafikus konfiguráció következő szintű teljesítményével kombinálva (hamarosan).

A maga kategóriájában ez az első olyan vékony és könnyű laptop, amelyet az Intel Evo hitelesítésére3 szántak, fejlett grafikával, figyelemre méltó TDP 60W-os teljesítménnyel, akár 100Whr akkumulátorkapacitással és Rapid Charge Express funkcióval.

A minden üzemmódban ragyogó megjelenést biztosító új Comfort Edge, az opcionális aktív toll és a rendelkezésre álló több portnak, köztük a Thunderbolt 4, az USB Type-A™ és a HDMI/SD kártyaolvasónak köszönhetően – függetlenül attól, hogy a felhasználó a Yoga 7i melyik méretét vagy konfigurációját választja, élvezni fogja:

  • Intelligens bejelentkezési biztonság és kényelem Full HD IR kamerával
  • Nagyobb, 91 százalékos képernyő-test arány az előző generációhoz képest, jellegzetes összecsukló zsanérral
  • Jobb szemvédelem a TÜV által tanúsított alacsony kékfényű technológia révén

Munka és szórakozás a bolygónkért – Yoga 6

Az intuitív tervezés, a technológia és a divat mind változik, bizonyos esetekben pedig kezdenek összeolvadni, mindezek mellett pedig egyre több és több szó esik a környezetvédelemről. A Lenovo sok tekintetben megelőzte a korát az új Yoga 6 (13″, 7) átalakítható laptopjával, amelyet mindazok a mindennapi életünkben hozott döntéseink inspiráltak, amelyek hatással vannak a környezetre.

A fenntarthatóbb életmód akár már azzal is kezdődhet, hogy egy 2 az 1-ben laptop vásárlására esik a választás, amely újrahasznosított anyagokból készült, beleértve az újrahasznosított alumíniumból készült borítót, vagy az 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készült, szövetbe csomagolt borítót, amelyet foltálló bevonattal kezeltek az ellenállóság érdekében. Gondoljunk csak bele, hogy ma az újrahasznosított kukában lévő műanyag palackból holnap akár két ilyen szövetborító is készülhet. A hálózati adapterhez harminc százalékban újrahasznosított műanyagot használtak fel. A Yoga 6 emellett higany- és arzénmentes, valamint brómozott égésgátlótól (BFR) mentes és ENERGY STAR®, valamint EPEAT Silver™ tanúsítvánnyal rendelkezik az energiatakarékossági és környezetvédelmi szabványoknak való megfelelés érdekében. Yoga 6 akkumulátorcelláinak közel 25 százalékában az újrafelhasznált műanyagot alkalmaznak; még a laptop csomagolása is a “legzöldebb”, amit valaha is kínáltak a Yoga esetében, mivel a fenntartható papírcsomagolást felelősen kezelt és FSC® tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származnak. Hasonlóképpen, a dobozban található védőpárna 90 százaléka újrahasznosított műanyagból készült. Amellett, hogy környezetbarátabb, ez a könnyű konvertibilis készülék nagy teljesítményt nyújt az akár 8 nagy teljesítményű magon keresztül ultragyors teljesítményt biztosító AMD Ryzen™ 7 5700U processzorral és integrált AMD Radeon™ videokártyával, jó ár-érték arányt kínálva a letisztult Windows 11 felhasználói élményével, valamint a hiperhatékony akkumulátor élettartamával és a Rapid Charge Boost funkcióval.

A Yoga 6 a könnyen hordozhatóságra és prémium szórakozási élményre született. A 13 hüvelykes Full HD 16:10 arányú érintőképernyős kijelzője éles képminőséget biztosít, továbbá rendelkezik Dolby Vision-nel és két előlapi hangszóróval, plusz Dolby Atmos biztosítja a hihetetlen hangélményét. Az előző generációhoz képest több I/O-portot kapott, és az opcionális toll is megtalálható a csomagban bizonyos piacokon.5 A továbbiakban kiderül, a vásárlók segítségével hogyan lép közelebb a Lenovo a hálózatsemleges működéshez.

Lenovo CO2 Offset Service – Most az ügyfelek számára!

Azon felhasználók számára, akik szeretnének egy lépéssel továbblépni és aktívan tenni a környezetért, a Lenovo bevezeti a CO2 Offset szolgáltatást, amely elsőként az összes Lenovo Legion™ és Yoga PC-n, köztük a CES’22-n bemutatott modellek esetében is elindul. Annak érdekében, hogy a felhasználók számára egyszerű és átlátható módot biztosítson a szén-dioxid-kibocsátás kompenzálására és a környezetvédelemre, a Lenovo kiszámította a PC-k átlagos szén-dioxid-kibocsátását azok teljes életciklusa során, a gyártástól és a szállítástól kezdve egészen a használaton át a megsemmisítésig. A vásárláskor a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a szolgáltatás megvásárlása mellett döntsenek, később a készülékük kiszámított kibocsátása alapján szén-dioxid-kompenzációs krediteket vásárolhatnak, amelyeket a Lenovo szén-dioxid-kompenzációs partnerének, az ENSZ számos éghajlatvédelmi projektjének valamelyikéhez juttat el.

A szolgáltatás elindítása óta a Lenovo több mint 500 000 tonna szén-dioxid kompenzálásában segített a kereskedelmi vállalatoknak, ami több mint 100 000 személygépkocsi által egy év alatt kibocsátott üvegházhatású gáznak felel meg. 9 Most, hogy ez a szolgáltatás a fogyasztói területre is kiterjed, a Yoga és Lenovo Legion PC vásárlók, akik a CO2-kompenzáció révén szeretnének foglalkozni az éghajlatváltozással, egyszerű és átlátható módon, egyetlen gombnyomással megtehetik ezt.

Fejlett védelem a modern felhasználók számára – Lenovo Premium Care Plus

Egy másik funkció, amelyből a fogyasztók idén januárban profitálhatnak, a legújabb emelt szintű PC-támogatás, a Lenovo Premium Care Plus. A távmunka, a tanulás és a szórakozás nyomán ez a kibővített szolgáltatási élmény a modern felhasználók szem előtt tartásával lett kialakítva, hogy még jobban megvédje a mindennapi életben még inkább nélkülözhetetlenné vált technológiát. A véletlen leejtések esetén nyújtott fokozott védelemtől kezdve a PC teljesítményének folyamatos fenntartásáig, ez a kibővített támogatási csomag a Premium Care által ismert valós idejű PC-támogatást, valamint a fejlett Lenovo támogatási szolgáltatások10 egy csomagban történő nyújtását biztosítja.11

Lenyűgöző megjelenésre tervezett monitorok – Lenovo Q27h, Lenovo Q27q, Lenovo Q24i

Azok számára, akiknek a hibrid tanuláshoz, munkához vagy szórakozáshoz egy laptopnál nagyobb kijelzőre van szükség, egy monitorba történő beruházás esetén fontos szempont, hogy az maximálisan illeszkedjenek otthonuk stílusához. A Lenovo ebben segít a lenyűgöző fogyasztói Q-sorozatú monitorok új termékcsaládjával, amelyek megfelelő felbontást, intelligens hangzást és portválasztékot kiegészítve kínálnak modern megjelenést.   

Az egyik ilyen, trendteremtők számára készült prémium kijelző a csúcskategóriás 27 hüvelykes Lenovo Q27h-20 monitor, amely stílusos kialakítással és a Lenovo vezető, Eyesafe® által tanúsított, természetes, alacsony kékfényű technológiájával rendelkezik a jobb szemvédelem érdekében. Ez a négyoldalas, közel szegély nélküli kijelző kiváló felhasználói élményt nyújt a QHD IPS HDR képességen keresztül az élénk színteljesítményért, amely 95 százalékos DCI-P3, 99 százalékos sRGB és Delta E<2 pontosságú.

A Lenovo Q27h készüléket igazi szórakozási ponttá alakíthatjuk a kényelmes, egykábeles USB-C® dokkoló megoldással, amely lehetővé teszi az eszközök töltését és/vagy a kijelző kiterjesztését a tartalmak több képernyőn történő megjelenítéséhez; ez az okosabb módja annak, hogy akár 90 W töltési teljesítményt biztosítson laptopunknak, hogy az elvégezhesse a munkát. A mindennapi használathoz ideális, integrált telefontartóval és intelligens hangszóróval az asztali rendetlenség csökkentése érdekében, jellegzetes aszimmetrikus fémkarja pedig a maximális kényelem érdekében a nézési magassághoz igazítható. Ráadásul a masszív Terrazzo szürke talp stabilitást és a Lenovo dizájntól a fogyasztók által elvárt extra luxusérzetet nyújtja.

Szintén a kínálat része két további Q-sorozatú fogyasztói monitor – a nagyobb, 27 hüvelykes, akár QHD felbontású Lenovo Q27q-20 és a 23,8 hüvelykes, akár Full HD felbontású Lenovo Q24i-20 -, amelyek a modern családok által áhított okosabb és értékesebb választási lehetőségeket kínálják gyönyörű csomagolásban.

A hasonló 7,1 mm-es ultravékony fejjel és háromoldalas, majdnem szegély nélküli kialakítással ezek a stílusos mainstream monitorok a kifinomultságot és a kényelmet ötvözik ergonomikus állvánnyal, a szem egészségét szolgáló beépített, természetes, alacsony kék fényt biztosító technológiával és erőteljes kijelzőfunkciókkal. Ezek a kéttónusú ezüst/fekete monitorok a fémes zászlóshajó testvérével együtt mind könnyen kezelhetők és optimalizálhatók egyetlen egérkattintással a Lenovo Artery intelligens funkciói révén.

Életmódhoz12 illő tartozékok – Yoga Mobile Mouse, Yoga Performance Mouse és a Lenovo Go 130W-os többportos töltő

Az újratölthető egér bármilyen eszközhöz csatlakoztatható, és bármilyen felületen könnyedén dolgozhat vele felhasználója. Azok a magánszemélyek, akik a produktivitás fokozásához prémium megjelenésű, vezeték nélküli egeret keresnek, kiváló választás lehet az ultrahordozható, alacsony profilú Yoga Mobile Mouse, vagy az új Yoga Performance Mouse, ergonomikus, magas kézreálló kialakítással és programozható gombokkal.

Az eszközök Cloud Grey és Dark Teal árnyalatban kaphatók, hogy kiegészítsék az új Yoga gépeket, és három állítható beállítással rendelkeznek a nagyobb, akár 2400 DPI érzékenység érdekében, valamint egy dinamikus görgetőkerékkel, kettős sebességgel. Mindkét teljesen funkcionális egér az IR-érzékelő pontosságával, a nagyobb pontosságot biztosító kettős host Bluetooth®-kapcsolattal és az USB-C porton keresztül könnyen újratölthető, hosszú élettartamú integrált akkumulátorral látja el a felhasználókat, így az alacsony töltöttségi szintről szóló értesítések a múlté. Ha pedig a kevesebb vezeték látványa vonzó, ahelyett, hogy több véletlenszerű töltővel zsúfolnánk tele otthoni irodánkat, miért ne váltanánk egy elegáns, asztali megoldásra, amely akár négy eszköz, köztük az új Yoga egerek egyidejű töltését is lehetővé teszi.

A Lenovo Go 130W-os többportos töltő célja, hogy orvosolja a nyitott portot kereső fogyasztókat egyetlen töltőközponton keresztül, amely három USB-C tápellátó portot kínál akár 100 W-os laptop töltéssel és egy USB-A portot 18 W-os gyorstöltéssel. A hordozható töltő intelligensen osztja ki az energiát a csatlakoztatott eszköz függvényében, és LED-es kijelzőket tartalmaz a töltés állapotának kijelzésére.

A Lenovo StoryHub és a Lenovo CES weboldalán további képanyagok és termékspecifikációk is elérhetők.

Termékspecifikációk

  Yoga 9i (14”, 7)
Méretek és súly 16.5mm-től és súlya 1.48kg (3.26 lbs)
Kijelző Akár 4K OLED IPS, 400 nits, 100% DCI-P3, 60Hz, 16:10
Processzor Akár 12. generációs Intel Core i7-1260P
Grafika Intel Iris Xe
Memória Akár 16GB LPDDR5
Tárhely Akár 1TB SSD (Gen 4)15
Operációs rendszer Windows 11
Akkumulátor 75Whr Gyorstöltés Boost8
Kapcsolat Wi-Fi 6E4 Bluetooth 5.2
Portok 2x USB-C (TBT, DP, PD, USB 3.2 teljes funkció) USB-A Gen 3.2 USB-C (PD, DP, teljes funkció) Audio csatlakozó
Audio 2x Woofers + 2x Tweeters by Bowers & Wilkins Támogatja a Dolby Vision és a Dolby Atmos hangzást
 
  Yoga 7i (16”, 7) Yoga 7i (14”, 7)
Méretek és súly 19.2mm-től és 1.90kg (4.18 lbs) 17.35mm-től és 1.40kg (3.086 lbs)
Kijelző Akár 16 hüvelykes 2,5K LCD IPS, 400 nits, 100% sRGB, 60Hz, 16:10, alacsony kék fény; támogatja a Dolby Vision és a VESA DisplayHDR 400 szabványt. Akár 14 hüvelykes 2,8K IPS, 400 nits, 100% DCI-P3, 90Hz, 16:10, alacsony kék fény; támogatja a Dolby Vision és a VESA DisplayHDR 400 szabványt.
Processzor Akár 12. generációs Intel Core i7-12700H Akár 12. generációs Intel Core i7-1260P
Grafika Akár opcionális következő szintű Intel Arc A sorozatú grafika (hamarosan megjelenik) Intel Iris Xe
Memória Akár 32GB LPDDR5 Akár 16GB LPDDR5
Tárhely Akár 1TB PCIe SSD (Gen 4)15
Operációs rendszer Windows 11
Akkumulátor Akár 100 Whr Rapid Charge Express7 71Whr Rapid Charge Express7
Kapcsolat Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2
Portok 2x USB-A (USB 3.2 Gen 1) 2x USB-C (TBT4/PD/DP/USB 4.0) HDMI 2.0 SD kártya Audio kombinált csatlakozó NOVO gomb 2x USB-C (TBT4/PD/DP/USB4.0) HDMI 2.0 Micro SD kártya USB-A (USB 3.2 Gen 1) Audio kombinált csatlakozó NOVO gomb
Audio 4x hangszóró Dolby Atmos-szal
 
  Yoga 6 (13”, 7)
Méretek és súly 18.25mm-tól és 1.38kg-tól (3.042 lbs)
Kijelző 13.3-inch FHD+ IPS, 300 nits, 100% sRGB, 60Hz, 16:10
Processzor Akár AMD Ryzen™ 7 5700U
Grafika Integrált AMD Radeon™ grafika
Memória Akár 16GB LPDDR4x
Tárhely Akár 1TB SSD (Gen 4)15
Operációs rendszer Windows 11
Akkumulátor 59Whr (4 cell) és Gyorstöltő Boost8
Kapcsolat  Wi-Fi 6
Portok 2x USB-C (PD/DP/USB 3.2 Gen 1) HDMI (HDMI 2.0, általános típus) Audio csatlakozó 2x USB-A (USB 3.2 Gen 1) MicroSD kártya NOVO gomb
Audio 2 felhasználóra néző hangszóró (2 W) és Dolby Atmos

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét