A Logitech Zone TWS egyszerre párosítható telefonnal és számítógéppel

0
231

Kiadta első TWS (azaz vezetéknélküli) fülhallgatóját a Logitech, mellyel kifejezetten az otthonról dolgozókat célozza meg. Az új Logitech Zone TWS füles egyidejűleg párosítható okostelefonhoz és számítógéphez is.

Robbanásszerűen tört be az emberek életébe a home office jelenség, köszönhetően a világjárványnak. Ez korábban, illetve valahol még most is szinte kényszer, azonban számos cég állt át teljesen az otthoni munkavégzésre, nem csak időlegesen.

A Logitech pedig meglátta a lehetőséget ebben a furcsa helyzetben, és egy kifejezetten ilyen – home office – felhasználásra szánt vezetéknélküli fülhallgatót adott ki. Mivel az ilyen munkavégzés egyik esszenciális eleme a Zoom, Teams és egyéb online beszélgetések lebonyolítása, ezért zajszűrő mikrofont és ANC-t (aktív zajszűrést) is kapott az eszköz.

Legjobb tulajdonsága azonban talán mégis az az egyedinek mondható funkció, hogy a füles egyszerre tud csatlakozni okostelefonhoz és számítógéphez. Bekapcsolt ANC-vel, folyamatos használat mellett 6 órás akkumulátoridőt ígér a gyártó, ami tényleg elég egy munkanap lebonyolításához. Az eszköz 300 dollárba fáj és e hónapban már forgalomba is kerül.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét