A Motorola Geneva tollal, 6 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel szivárgott ki

0
761

Az egyik legmegbízhatóbb szivárogtató – Evan Blass – osztott meg a „Geneva” névre keresztelt Motorola okostelefonról pár információt. Látszólag a Moto G sorozat tagja lesz a készülék, ami több más tulajdonsága mellett érintőceruzával is kompatibilis lesz.

Evan Blass és a 91mobiles ismét összefogtak, hogy részleteket közöljenek a „Geneva” fantázianevű okostelefonról, ami egy kiadatlan Motorola készülék. Az XT2315 modellszámú termékről Blass azt állítja, hogy a Motorola valamikor jövőre akarja kiadni és egész pontosan a Moto G Stylus sorozat tagja lesz. Minden jel szerint középkategóriás termékről van szó.

Két hátlapi, illetve egy punch hole előlapi kamerával rendelkezik, ahogy ez a képen is látható. Blass szerint a Motorola két változatban kínálja majd a Geneva-t, a kettő között az lesz a különbség, hogy az egyik 5G-s lesz, míg a másik LTE. Az is biztos Blass szerint, hogy 6/256 GB-os változat is lesz a telefonból, az azonban megeshet, hogy egy kisebb konfiguráció is rendelkezésre áll majd (tippünk szerint 4/128 GB – a szerk.).

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét