A Motorola Moto Watch 200: Egy leak megmutatta a hamarosan megjelenő okosóra dizájnját és specifikációit

0
1815

Közeledik a Motorola Moto Watch 200, a kiadatlan okosóra pedig felkerült az FCC adatbázisába. Eltávolodva a tavalyi Moto Watch 100 dizájnjától, a Moto Watch 200 téglalap alakú, lapos kijelzővel.

Egy kis visszatekintés gyanánt: A Moto Watch 100 kerek kijelzővel és Moto Watch OS-sel rendelkezik, egy szabadalmaztatott operációs rendszerrel. Máshogy fogalmazva a Moto Watch 100-ból hiányzik számos olyan funkció, amelyet Wear OS-es társai tudnak, ennek a pozitív hozadéka az, hogy kiemelkedő akkumulátor élettartama van.

Szakítva az utóddal, a Watch 200 téglalap alakú kijelzőt kapott. Egyébiránt két darab fizikai gomb lesz az eszközön, illetve 5 ATM vízállóságot kap. A Moto Watch 200 alumínium házzal rendelkezik, és támogatja a Bluetooth Low Energy funkciót is amellett, hogy pulzusfigyelővel és GPS követéssel is felvértezték.

Azt egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg az eszköz, ahogy azt sem, hogy milyen áron lesz kapható. Utóbbi kérdésben azonban az előd árazása ad némi kiindulási pontot, a Watch 100 ugyanis 100 dolláros áron jelent meg.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét