A OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro stabil, Android 13-on alapuló OxygenOS 13 operációs rendszert kap Európában, Indiában és Észak-Amerikában is

0
113

A OnePlus megkezdte a stabil Android 13 alapú buildek globális kiadását a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro telefonok számára. Az Oxygen OS 13.0 néven megjelenő frissítés egyelőre „csak” Európában, Indiában és Észak-Amerikában lesz elérhető és kizárólag ehhez a két telefonhoz.

A OnePlus bejelentette a stabil OxygenOS 13 frissítés bevezetését a OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro készülékekhez, ez a vállalat két legújabb zászlóshajója. A frissítés elérhetősége fokozatosan bővül, először csak azok tölthetik le, akik részt vettek az Open Beta kampányban, ezután pedig a kör egyre bővül.

Maga a frissítés egyáltalán nem kicsi, majdnem 5 GB-os letöltésről van szó. Ahogy minden frissítéskor, itt is felhívják a figyelmet rá, hogy csak akkor kezdjük meg a folyamatot, ha biztosan van 5,5 GB szabad lemezterületünk, illetve legalább 30%-on van az eszköz akkumulátora (én inkábba töltőre tételt javaslom).

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét