A Samsung bemutatja a Galaxy Z Flip 5G okostelefont

0
293

A Samsung bemutatja a Galaxy Z Flip 5G okostelefont. Az új kategóriát teremtő csúcskészülék már 5G technológiára is képes, így kínál egyedülálló sebességet és különleges felhasználói élményt. Az 5G hálózatok elterjedésével egyre többen tapasztalhatják meg az új generációs technológia előnyeit, amellyel még hatékonyabb és gyorsabb lehet a munka, a játék és az élmények megosztása.

Új generációs teljesítmény

A Galaxy Z Flip stílusos és kompakt kialakítással erősítette meg a Samsung elkötelezettségét a kihajlítható készülékek mellett. Az új, 5G támogatással érkező Galaxy Z Flip 5G fantasztikus sebességet biztosít egy alig tenyérnyi, kihajtható eszközben, így a családdal, barátokkal vagy a követőkkel való kapcsolattartás minden eddiginél könnyebb lesz.

Hirdetés

A Galaxy Z Flip 5G a Samsung Galaxy család első tagja, amely Qualcomm® Snapdragon™ 865 Plus 5G chipkészlettel érkezik. Az új processzor segítségével a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják az 5G-ben rejlő lehetőségeket, így nagyobb teljesítményt és sebességet érhetnek el élesebb képek és részletesebb grafika mellett.

Egyedi kialakítás és stílus

A Galaxy Z Flip 5G az eredeti modellre jellemző kialakítással hozza el az 5G sebességet, ezzel az egyik legstílusosabb és legkompaktabb 5G képes Galaxy eszköz. A Samsung mérnökei az 5G kapcsolathoz szükséges hálózati megoldásokat a Z Flip keskeny, kézbe simuló házába építették be, így a megszokott formavilág változatlan maradt. A Galaxy Z Flip 5G két új, prémium színben, Misztikus Szürke és Misztikus Bronz árnyalatban érhető el, az üveg borítást pedig egy matt réteg egészíti ki, amely kellemes érintést és ujjlenyomatmentes használatot garantál.

Továbbfejlesztett, kihajtható kialakítás

A Galaxy Z Flip februári megjelenése óta a felhasználók már hozzászokhattak a forradalmi kihajtható megoldáshoz, amellyel az önkifejezés új módjait ismerhették meg. A Samsung folyamatosan fejleszti kihajtható technológiáját, hogy azzal még könnyebb legyen a tartalomrögzítés, lejátszás és megosztás. A Galaxy Z Flip-élmény továbbfejlesztett funkciókkal, mostantól 5G-vel is elérhető.

  • Hajlított mód – A Galaxy Z Flip egyedi felhasználói felületén, a különleges kihajtható kialakításnak köszönhetően, egyszerre jeleníthetők meg a látványos tartalmak és a különféle vezérlőeszközök is. Amennyiben az eszköz szabadon áll, a kijelzőn automatikusan két darab 4 colos képernyőfelület jelenik meg, így egyszerre képes a felső részen audiovizuális tartalmakat megjeleníteni, az alsó részen pedig minden vezérlő funkció elérhető.
    • YouTube Hajlított módban – A YouTube kezelése kifejezetten egyszerű, hiszen a felhasználók egyszerre nézhetnek videókat a képernyő felső részén, míg alul megkereshetik a következő videót, elolvashatják a leírást vagy akár kommentelhetnek is. A Galaxy Z Flip 5G felhasználók négy hónapig díjmentesen próbálhatják ki a YouTube Premiumot, a megszakításmentes élményekért.
    • Továbbfejlesztett kamera Hajlított módban – Minden eddiginél könnyebb felvételeket készíteni, akár extrém szögből is. Legyen szó egy akciódús, alacsony beállításról vagy egy felülről pásztázó videóról, Hajlított módban a felhasználók két érintéssel válthatnak előnézetben a képernyő alsó és felső része között.
  • Multitasking – A Többablakos mód segítségével egyszerre több applikáció is használható, ehhez elég azokat a Tálcára húzni.
    • Alkalmazáspár – A Többablakos Tálcán található funkcióval egyszerre két alkalmazás indítható el, így például a képek megosztásánál a Galéria és a választott csevegőapp is elindul és azonnal használható.
    • Többablakos Tálca – A Tálca egy továbbfejlesztett Edge panel része lett, amellyel a felhasználók még kényelmesebben férhetnek hozzá a kedvenc alkalmazásaikhoz.

Elérhetőség

A Galaxy Z Flip 5G Magyarországon augusztus 7-től lesz elérhető Misztikus Szürke és Misztikus Bronz színekben, 579,990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A Samsung legújabb csúcskészülékeiről további információk a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-flip/ weboldalon érhető el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét