A Sony Xperia 5 III Snapdragon 888-al szerelve 11%-kal jobb egymagos teljesítményt produkál a Samsung Galaxy S21+-hoz képest Geekbenchen

0
194

Új Sony Xperia 5 III teljesítménytesztet fedeztek fel Geekbenc-en, amely egy rekord, ugyanis a Snapdragon 888 meghajtású okostelefon nagyon jó eredményeket produkált. Olyan szinten jókat, hogy Samsung Galaxy S21+ és Asus ROG Phone 3 versenytársait is felülmúlta.

Nem olyan rég történt, hogy kiderült a Sony új zászlóshajójáról, az Xperia 5 III-ről: Snapdragon 888-at használ. Most pedig Geekbenc eredményeket is kaptunk, ezek szerint pedig a Sony nagyon jól aknázza ki a Qualcomm highest-end SoC-jában rejlő képességeket. Egymagon 1127 pontot, míg többmagon 3606 pontot mutatott a mérés.

Egymagos tesztben az Xperia 5 III +11,81%-kot ver a vezető Samsung Galaxy S21 +-ra. Azonban többmagon nem a Samsung terméke vezet, ugyanis az Asus ROG Phone 3 foglalja ezt Snapdragon 865+-os készülékével. Az Xperia 5 III eredménye +11,16%-kal magasabb, mint a ROG és 16,14%-kal, mint az S21+.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni, hogy ez a maximum amit a Sony telefonja nyújthat, valószínűleg labor-körülmények között képes csak erre a teljesítményre. Ez azonban nem vesz el abból, hogy a Sony igenis erős telefont hoz a piacra.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét