A ThinkPad frissített notebook portfóliója nagyobb választási lehetőséget és üzleti szabadságot biztosít

0
206

A Lenovo bejelentette a ThinkPad portfólió újdonságait: az új T sorozat, az X sorozat és az L sorozat úgy épül fel, hogy előnyt kovácsoljon a tervezés, az innováció és a minőség alapelveiből. A széles körű kínálatra és okosabb munkaerő-élmény biztosítására összpontosítva a frissített ThinkPad portfólió modern informatikai megoldásokat kínál fejlett technológiai funkciókkal, hogy megfeleljen a végfelhasználók igényeinek és kívánságainak. Az innovációk egész sorában megtalálható a Modern készenléti üzemmód, a Wake on Voice, a WiFi 6, a Dolby Audio™ hangrendszer és a Dolby Vision®, valamint az ügyfelek elérhetik a kiválasztott modelleket akár a 10. Gen Intel® Core™ vPro® processzorokkal, amelyek később, az év folyamán érkeznek, vagy az AMD RyzenTM PRO 4000 mobil processzorok következő generációjával. A Lenovo az első PC-gyártó, amely bejelentette a közelgő modelleket az AMD Ryzen™ PRO 4000 mobil processzorokkal.

Ezek a legújabb modellek megerősítik a Lenovo azon stratégiáját, hogy okosabb technológiát biztosítson mindenki számára azáltal, hogy fejleszti a valós értéket képviselő PC-technológiát. A továbbfejlesztett felhasználói élményt az innovatív szolgáltatások biztosítják:

  • A Modern Standby okostelefonszerű, mindig bekapcsolt, mindig csatlakoztatott élményt nyújt, ahol a rendszer alacsony energiafogyasztással működik és folytatja a szinkronizálást. A gyors újraindulási idők révén a felhasználók gyorsan teljes tovább dolgozhatnak, a Wake on Voice pedig még egyszerűbbé teszi ezt a folyamatot.
  • A WiFi 6 és a CAT 16 WWAN szupergyors csatlakozási lehetőségeket kínál a letöltési idő csökkentése és a hatékony felhő-együttműködés biztosítása érdekében, szinte bárhol. A WiFi 6-ot úgy fejlesztették ki, hogy fenntartsa az optimális csatlakozási sebességet telített vezeték nélküli hálózatokon. Az új WPA3 biztonsági protokoll pedig még nehezebbé teszi a cyber bűnözők számára a jelszavak feltörését.
  • Az új egységes kommunikációs funkciógombok lehetővé teszik a hívások gyors fogadását és leállítását.
  • A prémium UHD, OLED és a Dolby Vision megjelenítési lehetőségek ragyogó látványt biztosítanak, a Dolby Audio hangrendszer a ThinkPad T és X sorozaton vagy a Dolby Audio az L sorozaton pedig még tisztább hangélményt kínál.
  • A ThinkShield biztonsági megoldások továbbra is szerves részét képezik a ThinkPad laptopoknak, opcionálisan a PrivacyGuard ePrivacy kijelzővel és a PrivacyAlert-rel, IR-kamerával rendelkező modellek esetén. A ThinkShutter webkamera-védelem és az ujjlenyomat-olvasók szintén elérhetők minden modellben.

A ThinkPad laptopok tartós használatra készültek

A ThinkPad nem lenne ThinkPad a szigorú Mil-Spec tesztelés és a kritikus minőség-ellenőrzési kritériumok nélkül. Az elmúlt tizenöt évben a ThinkPad 73% -kal javította a minőséget, annak ellenére, hogy évente 4,5-szer több rendszert szállított. A Lenovo továbbra is kiemelkedik ezen a téren, támogatva a 22 Mil-Spec eljárást, és továbbra is a minőségi és megbízhatósági innovációkra összpontosít, mint például az alacsony hőmérsékletű forrasztási folyamat, amely alkalmazásának harmadik évében jár. Mil-Spec: Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának Mil-Spec tesztelési szabványai – a Lenovo 12 Mil-STD 810G módszert hajt végre 22 eljárással.

Hirdetés

Prémium Üzleti Igáslovak – ThinkPad T14, T14s és T15

A valaha legsikeresebb ThinkPad sorozat, a T sorozat a ThinkPad portfólió támasza. A 14 és 15 hüvelykes modellek a Windows 10 Pro verzióval kaphatók, és a 10. generációs Intel Core vPro processzorok, vagy AMD Ryzen™ PRO 4000 Mobile processzorok lesznek konfigurálhatók a ThinkPad T14s és T14 készülékekre. A legújabb modellek tartalmazzák az összes olyan újítást, amelyet a felhasználók elvárhatnak egy prémium üzleti notebooktól. Modern Standby, Wake on Voice, Dolby Audio hangrendszer és a világosabb kijelzők az opcionális Dolby Vision támogatással hozzájárulnak az egyedi felhasználói élményhez. Válassza a  legkorszerűbb kapcsolatot a WiFi 6-tal és az opcionális CAT 16 WWAN-nal, így az egyedülálló élmény messze túlmutat az irodán.

Prémium Mobil Igáslovak – ThinkPad X13 és X13 Yoga

Úgy tervezték, hogy visszatükrözzék a T sorozat tulajdonságait egy kisebb, hordozhatóbb készülékben, a legújabb X sorozat számos intelligens notebook fejlesztést tartalmaz. Az X13 és az X13 Yoga konfigurálható egy FHD 500nit PrivacyGuard ePrivacy kijelzővel, a PrivacyAlert segítségével, amely segít megvédeni a felhasználók adatait. Az X13 Yoga magában foglalja a Dolby Audio Speaker System és egy élénk UHD OLED kijelző lehetőségét a Dolby Vision segítségével. A ThinkPad X13 Yoga és X13 szállítása 10. generációs Intel Core vPro processzorokkal történhet, várhatóan 2020-ban. A ThinkPad X13 az AMD Ryzen™ PRO 4000 mobil processzorokkal is elérhető lesz.

Hatékony termelékenység bármely vállalkozás számára – ThinkPad L14, L15, L13 és L13 Yoga

Azoknak a üzleti felhasználóknak, akik a ThinkPad tulajdonságait keresik, és érték-orientált termelékenységre van szükségük, fontolóra kell venniük a ThinkPad L sorozatot. A vékonyabbá és könnyebbé alakított új L sorozat olyan funkciókat kínál, amelyekkel a felhasználók hatékonyabbaknak kell lenniük. A WiFi 6 és az opcionális CAT 9 WWAN biztosítja a csatlakozási sebességet a zökkenőmentes felhőalapú együttműködéshez. A ThinkPad L14 és L15 új gyors hozzáférésű, egységes kommunikációs funkciógombjai megkönnyítik a tárgyalásokhoz, üzleti megbeszélésekhez való csatlakozást vagy azok elhagyását. A Dolby Audio és a világosabb opcionális érintőképernyők továbbfejlesztett interaktív élményt nyújtanak, miközben a felhasználók élvezhetik a Windows 10 Pro előnyeit a Windows Hello ujjlenyomat-olvasójának támogatásával.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét