A Xiaomi HyperOS új „béta” verziót kap, az utolsó negyedévben már a felhasználókhoz is eljuthat

0
45

A Xiaomi változást vezetett be HyperOS fejlesztési stratégiájában. A vállalat bejelentette, hogy befejezi a “Development” verzió használatát. Előbbi szerepét a „Béta” verzió váltja fel, amely az ígéretek szerint gördülékenyebb élményt kínál az early adoptereknek.

Változáson megy keresztül a Xiaomi HyperOS fejlesztési stratégiája. Jelenleg a vállalat saját Android felületének „fejlesztési” verzióját is elérhetővé teszi azok számára, akik nagyon korán meg akarják tapasztalni az újdonságokat. Ezek a development verziók bepillantást engednek az összes új funkcióba és változásba, de mivel nem stabilak, előfordulhatnak bennük hibák.

Az új HyperOS-verziók ezen tesztelési szakasza lehetővé teszi a Xiaomi számára, hogy visszajelzést kapjon azokról a problémákról, amelyeket a végső verzióban már kijavítanak. Azonban, amint a vállalat megjegyzi, az átállás a “fejlesztési” verzióról a stabil verzióra nem volt olyan zökkenőmentes, mint kellett volna.

Az új bejelentés szerint a Xiaomi 2024 augusztusáig leállítja a „Development” verzió bevezetését. Az új „Beta” HyperOS programba való ’toborzás’ 2024 negyedik negyedévében kezdődik.

techkalauz.hu – az online techmagazin