Acer Aspire One 725

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az Aspire One 725 úgy készült, hogy ügyesen ötvözze az ízléses és stílusos külsőt a nagyszerű teljesítménnyel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy szenzációs vizuális élményben legyen részük, ha multimédiás anyagokra kerül sor – filmek, játékok, fényképek, videók – bárhol is járnak. Ez a netbook csúcs-élményt és lenyűgöző HD látványt nyújt felhasználójának bármikor, bárhol.

 Acer Aspire One 725

Az Aspire One 725 határozottan kiemelkedik és nem csupán teljesítmény tekintetében. Két színben választható, Karib kék és Vulkán fekete, és csillogó fedele csodálatosan ragyog. A kéztámasz finom matt borítása színben egyezik a fedéllel, hogy a megjelenés igazán kellemes legyen, továbbá nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok és tenyérfoltok. Vékonyabb, mint egy coll és nagyjából 1,2 kg, könnyen elfér egy táskában vagy hátizsákban, miközben kényelmesen nézhető 11.6”-os képernyőjének köszönhetően.
 
 
Ez az új netbook nagy fényerejű Acer CineCrystal™ LED hátsó-megvilágítású kijelzőt kapott, mely HD felbontású és méretaránya 16:9, így szórakozásra és munkára is ideális lehet. A hibátlan élmény kedvéért fel van szerelve egy HDMI csatlakozóval is, hogy könnyedén csatlakoztatható legyen TV készülékhez, széleképernyős monitorhoz vagy projektorhoz, a nagyfelbontású tartalmak megosztása érdekében. Ha pedig szemtől szemben szeretne csevegni, fényképeket készítene, vagy video-konferenciát szervezne, az Acer HD CrystalEye webkamera és az Acer Video Conference Manager rendelkezésére áll, hogy feljavítsa a képminőséget, és lehetővé tegye a fényképek, dokumentumok és a képernyő megosztását ott helyben!
 
 
Az AMD APU Fusion technológia révén, az AMD C processzor és az AMD Radeon™ HD 6290 grafikus megoldás kombinálásával, mely támogatja a legújabb grafikai szabványokat, a valós idejű képfeldolgozást és az élsimítást, az Aspire One 725 képes bármilyen feladatot egy szempillantás alatt elvégezni könnyedén. Már a weben keresztül is megtapasztalhatja a nagyfelbontású videók élményét a háromszor gyorsabb online videó streaming révén, így akár HD filmeket is élvezhet. 
 
 
Ezen felül az Aspire One 725 nem csupán a legjobbat hozza ki a web böngészésből és a mai, még vizuálisabb digitális univerzum előnyeit használja ki, hanem hatékonyan képes elvégezni az olyan mindennapi feladatokat is, mint email, csevegés, fényképnézegetés, dokumentumok szerkesztése, továbbá kiváló többfeladatú működési kapacitást is nyújt, még az erőforrás-igényesebb alkalmazások esetén is.
 
 
Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?