Acer ConceptD sorozat tartalomgyártóknak és kreatív alkotóknak új notebookokkal, asztali PC-kkel és monitorokkal

0
398

Az Acer bejelentette új prémium notebookjait, asztali PC-it, monitorjait. Ezáltal kibővült a ConceptD termékpaletta, erős, speciálisan fejlesztett eszközöket biztosítva tartalomgyártóknak és kreatív alkotóknak.

Az eddigi portfóliót remekül egészíti ki a ConceptD 3 notebook-vonal, mely tartalmazza a ConceptD 3 Ezel alakítható notebookot, olyan kreatívoknak, akik folyamatosan úton, mozgásban vannak. Az erőteljes ConceptD 100 asztali PC tartalomgyártásra lett tervezve, olyan szakemberek számára, akik kisvállalkozásban dolgoznak, kreatív stúdiókban. A ConceptD monitorok triója pedig, mint a ConceptD CP5, a ConceptD CP3 és a ConceptD CM3 grafikus szakemberek számára készült elsősorban.

A ComceptD sorozat számos olyan eszközt takar, amely kreatív szakemberek számára nélkülözhetetlen. Kezdve a tervezőgyakornokoktól a YouTube-gurukon át a CAD-dizájnerekig, videóvágókig, illusztrátorokig, az animációs szakemberekig bezárólag.

Hirdetés

ConceptD 3 Ezel és ConceptD 3 notebookok – mobil kreativitás

Fókuszban a tervezőgyakornokok, szabadúszó dizájnerek és apró dizájn stúdiók: teljes körű opciós kínálattal, magas teljesítménnyel érkeznek a ConceptD 3 notebookok. Erőteljesek – az erő elegendő komplett CAD munkák elvégzéséhez, ehhez megvan a megfelelő sebesség és hatékonyság. A ConceptD 3 Ezel és ConceptD 3 notebook-vonal előtérbe helyezi a kijelzőt, konkrétan a grafikus specifikációk irányát. Ezek az eszközök vékonyabbak, könnyebbek, akár a hagyományos, akár pedig az alakítható verziókról van szó. Két verzióban;  14 és 15.6 col képátlós kijelzőkről beszélünk, így bármikor, bármilyen környezetben könnyedén bevethetők ezek az eszközök, akkor is, ha menet közben kell dolgozni velük.

ConceptD 3 Ezel – igazán kreatív megoldás

Az innovatív ConceptD 3 Ezel egy alakítható notebook, amely arra lett tervezve, hogy számtalan lehetőséggel ruházza fel a kreatív szakembereket. Megkapó, háttérvilágításos billentyűzet került a teljesen fémötvözetből készült burkolatba, valamint a luxust idéző hatalmas üvegfelületű trackpad támogatja a többujjas gesztúrákat is. Az Acer innovatív Ezel zsanérja legalább annyira sokoldalú használattal ruházza fel az eszközt, mint amennyire elegáns, a felhasználóknak megadja a lehetőséget arra, hogy 6 felhasználási mód közt választhassanak. Rendelkezésre áll álló mód, rajzoláshoz, prezentáláshoz, de van állítható mód, hagyományos laptop mód, pad mód, megosztás mód is. Könnyedén elérhető a 18 órás akkumulátor-üzemidő is, így az eszköz igazi kreativitást képes nyújtani, programozható billentyűivel, és számos konnektivitási opciójával, mint a 7.0 SD kártyaolvasó, vagy az USB Type-C Thunderbolt 3 aljzat, míg a súly csak 1.68, vagy 1.95 kilogramm.

A notebook 14 vagy 15.6 col képátlós FHD PANTONE érintésérzékeny kijelzőt kapott, amely 100 százalékban lefedi az sRGB színpalettát. Ez az élethű színeket visszaadó kijelző tökéletes rajzoláshoz az Acer Active Stylus-a segítségével, 4096 fokozatú nyomásszinttel. Mindemellett a ConceptD Ezel Intel Core 10. generációs Core i7-10750H vagy Core i5-10300H processzorokkal lett felszerelve, akár NVIDIA Quadro T1000 (PRO verzió) vagy GeForce GTX 1650Ti GPU-kkal és 1 TB PCIe SSD háttérárral érhetők el. Ez azt jelenti, hogy ezek a notebookok elég erősek ahhoz, hogy ne csak rajzok és skiccek elkészítéséhez legyenek használva, hanem animációs és 3D modellezésekhez is elegendő teljesítményt nyújtsanak. Mindezt 40 dB-vel csendesebben.

ConceptD 3 Notebook – az alkotás szabadsága

A ConceptD 3 magas teljesítménnyel felruházott laptop, amely elegáns házat, időtálló dizájnt kapott, lehetővé téve a munkát és kreativitás gyakorlását menet közben is. Ideális azoknak, akik a tradicionális formavilágot és küllemet preferálják, 20 óra akkumulátor-üzemidővel pedig a kreatív munkát végzők elegendő rugalmasságot kapnak ahhoz, hogy feladataikat hatékonyan elláthassák. NVIDIA Quadro T1000 (PRO verzió), vagy GeForce GTX 1650Ti GPU áll rendelkezésre, valamint a legfrissebb, 10. Generációs Intel processzorok. Mindezek által az eszköz speciálisan 2D vagy 3D munkavégzésre lett tervezve, olyan esetekre, amelyeknél a színhűség és színminőség az egyik legfontosabb tényező. 14 vagy 15.6 col képátlójú FHD PANTONE-szabványú kijelzőkkel érhető el.

ConceptD 100 asztali PC – feloldja a kreativitást

A ConceptD 100 asztali PC ideális grafikus-központú 2D munkákhoz, belépőszintű 3D CAD modellezéshez, mindent megadva, ami professzionális kreatív munkavégzők és multimédiás előadótermek számára elengedhetetlen. A ConceptD 100 asztali PC erőteljes, 9. Generációs Intel Core processzorral és NVIDIA GeForce vagy Quadro GPU-val lett ellátva, lehetővé téve azt, hogy 2D és visszafogottabb 3D kreatívok megtalálják mihamarabb számításaikat. Ez a kisformátumú PC akár 256 GB ultragyors SSD tárhelyet is kaphat, teljes körű konnektivitással és 32 GB DDR4 RAM-mal, mely biztosítja az alkotók számára a párhuzamos taskek végzését akadásmentesen. A ház előlapján található ventilátor, valamint az oldalsó ventilátorok hűvösen tudják tartani a mini munkaállomást, ráadásul a zajszint is meg tud maradni 40 dB alatt, amely például remekül hasznosítható egy könyvtár csendjében. Az egész összhatás stílusos, elegáns – mindez elengedhetetlen pluszban bármely modern iroda, vagy otthoni munkakörnyezet esetében.

ConceptD CP5 és CP3 monitorok – lélegzetelállítóan hatékony vizualitás

A ConceotD CP5 és ConceptD CP3 monitorsorozat a professzionális grafikus kreatívokat, alkotókat célozza, valamint az olyan videóvágókat és animációs szakembereket, akik egy olyan nagyteljesítményű monitort igényelnek munkájukhoz, amely egyedülálló színhatékonysággal és megbízható kompatibilitással rendelkeznek. Mindkét monitorvonal azok számára lett fejlesztve, akik számára fontos a felbontás, a színhűség- és hatékonyság, a széles skálán mozgó színpaletta, HDR tartalmakkal való munka, magas képfrissítési ráták, elmosódásmentes képek, valamint egy nagy kijelző ahhoz, hogy a munkavégzés hatékony legyen.

A CP5271U modell Delta E<1 szintű színhatékonyságot hordoz, PANTONE-szabványú kivitellel, 1.07 milliárd színárnyalat-megjelenítéssel. Ahhoz, hogy a legkitűnőbb legyen az összhatás, WQHD 2560×1440 képpontos felbontást, VESA DisplayHDR 600 szabványt, AdaptiveSync-kompatibilitást és túlhajtással 170 Hz képfrissítést kapunk, ideálissá téve az eszközt professzionális videóvágáshoz és CG munkákhoz. Az eszköz 99 százalékos Adobe RGB lefedettséggel rendelkezik, gyors, 1 ms GTG válaszidővel az élethű képmegjelenítésért.

A ConceptD CP3 monitor, amely ugyanúgy a professzionális kreatívokat, videóvágókat, animációs szakembereket és grafikus dizájnereket célozza, mint nagytestvére – 98 százalékos DCI-P3 színskála-lefedettséget nyújt, WQHD 3840×2160 felbontással, akár 165 Hz képfrissítéssel, VESA DisplayHDR 400 szabvánnyal.

ConceptD CM3 monitor – képalkotást tesz élethűvé

A ConceptD CM3 monitorsorozat speciálisan a professzionális grafikusokra fókuszál, valamint az olyan fotósokra, akik olyan monitort keresnek munkájukhoz, amellyel könnyedén megjeleníthetik részletesen munkájukat, valamint 3D tartalmakat is futtathatnak. Ez az eszköz ideális azon professzionális dizájnerek számára, akiknek gyors és zökkenőmentes feladatvégzés szükséges, mindezt magas szintű színhatékonyság, elmosódásmentes kijelző-jelenlét és széles színpaletta megléte mellett; egyedülálló HDR-támogatással és megbízható kompatibilitással. Ez a termékvonal ideális olyan alkotóknak, akik 3D modellezésben, statikus képszerkesztésben, renderelési munkákban utaznak. A nagy kijelző lehetővé teszi a könnyed, megosztott munkavégzést is.

A CM3271K modell 4K UHD 3840×2160 kijelző panele 4 ms GTG válaszidővel rendelkezik, 60 Hz képfrissítéssel és széleskörű színpaletta-lefedettséggel – 99% Adobe RGB színpaletta. Az eszköz kompatibilis az AMD Radeon FreeSync szabvánnyal, emellett PANTONE, Delta E<2 tanúsítványokkal, valamint VESA DisplayHDR 400 támogatással is rendelkezik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét