Acer H6 IPS kijelző sorozat

0
87

Az első dolog, ami feltűnik, az a végtelennek tűnő panel. Azonban ez csupán a kezdet. Az új Acer H6 kijelző sorozat szakít a kijelző hagyományokkal, mind dizájn, mind teljesítmény tekintetében. Amint bekapcsolja ezeket a kijelzőket, az fogja gondolni “Ez igen!”. A részletek még sohasem voltak ennyire elevenek és a képek ennyire élesek: azt fogja hinni, hogy az igazit látja.

Acer H6 IPS kijelző sorozat

A keret annyira vékony (csak 1,45cm), hogy alig lehet észrevenni, hogy ott van. Használja a H6 sorozatot több-monitoros felállásban és máris élvezheti a határok nélküli látványt. Ezen felül a Zero Frame dizájnhoz IPS panel párosul, ami 178°-os széles láthatósági szöget tesz lehetővé, így akár több ember is élvezheti azt, ami a képernyőn van, míg az Acer színkezelési technológiák élethű színekről és részletezettségről gondoskodnak. 

Hirdetés

Karcsú alakjával és szálcsiszolt, hajszálmintás felületével a H6 kijelzők bármilyen környezethez egy csipetnyi modern külsőt adnak. A mágneses talapzat egy ragyogó ötlet, amivel az iratkapcsok mindig könnyen elérhetőek lesznek és a munkakörnyezet rendezett marad, ugyanakkor az OSD gombok, szépen elrejtve a keret alatt, egyszerű panel teljesítmény vezérlést biztosítanak, és fokozzák a monitorok minimalista külsejét.

És a hab a tortán? Az Acer H6 kijelző sorozat támogatja az MHL szabványt, így tablet vagy oksotelefon készülékéről származó tartalmakat három egyszerű lépéssel a nagyképernyőn jelenítheti meg. Először csatlakoztassa mobil eszközét a monitorhoz egy MHL kábellel, majd szinkronizálja a hangi és képi tartalmakat külön beállítások nélkül. Most már készen áll arra, hogy élvezhesse tablet vagy okostelefon készülékéről származó tartalmait a nagy kijelzőn, miközben a mobil eszközt éppen tölti! A két méretben – 21,5 vagy 23 coll – kapható H6 sorozat Full HD felbontásban és lenyűgöző 100,000,000:1 dinamikus kontrasztaránnyal érkezik, lehetővé téve a legújabb nagy felbontású tartalmak olyan színvonalú megjelenítését, amitől leesik az álla. Ezért pont jó a fejlett Full HD játékokhoz, multimédiához és termelékenységi alkalmazásokhoz.

Amellett, hogy mesés multimédiás élményt nyújt, a H6 sorozat környezetbarát is és az Acer EcoDisplay vonalába tartozik. Ez azt jelenti, hogy ezek a monitorok energiatakarékos kivitelben készültek, garantálják a korlátozott anyagok megfelelő kezelését, valamint olyan nemzetközi szabványoknak felelnek meg, mint az Energy Star és az EPEAT.

 

Pucu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét