Acer S7 ultrabook fejlesztés

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az Intel Haswell processzorai úgy hatnak szinte minden egyes gyártóra, mint a legszebb múzsák – vannak olyanok akik számára a kapott ihlet kifejezetten tetszetős eredménnyel szolgál, bízunk benne, hogy a későbbi tesztek eredményei az Acer-t ebbe a táborba fogják sorolni. 

Vegyük sorba az Acer S7-391 specifikumait: alig valamivel válik majd drágábbá a készülék, cserébe Intel Core i5 4200U processzort kapunk, 128 GB SSD-t ám lesz olyan verzió is ami Intel Core i7 4500U-t kap majd 250 GB SSD-vel megtámogatva. Mindkettő verzió 8 GB RAM-mal kerül forgalomba és egy 13.3 hüvelykes, FullHD-s, 1920x1080p-s érintőkijelzős IPS panelt kap, melyen a képmegjelenítésért az integrált Intel HD Graphics 4400 felel majd.

Sajnos az Acer ragaszkodik a 802.11n-es WiFi protokollhoz és Bluetooth terén is a 4.0-át favorizálja. Külső tekintetében alig, ha lesz egyáltalán bármi változás ennél fogva a fizikai paraméterek sem változnak számottevően. Marad továbbra is a 2xUSB 3.0-ás port, a flash olvasó, HD WebCam és a memória kártya olvasó. Ami viszont komoly változást eredményezhet, az a processzor alacsonyabb energia fogyasztásának betudható meghosszabbodott üzemidő, mely a gyártó szerint 8 óra jelenleg. 

Acer S7 ultrabook fejlesztés

Forrás: http://anandtech.com/show/7217/acer-s7392-haswell-ultrabooks-now-available

Gabe

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?