Adidas Originals témájú Galaxy Buds Pro érkezik

0
230

Számos céggel működött együtt a Samsung az elmúlt években, hogy még nagyobb sikerrel értékesítse a korlátozott kiadású termékeit. Ezúttal a vállalat az Adidas német sportvállalattal együttműködve létrehozta az új Galaxy Buds Pro TWS fülhallgatójának valóban egyedi megjelenésű változatát. Amint a fotón is láthatjuk, az együttműködés eredménye egy zöld és fehér színkombinációban pompázó fülhallgató, ami az Adidas Originals kollekció védjegye.

Emellett a fülhallgató nem a hagyományos tokjában található, hanem egy Adidas Originals Snapback alakú töltőtokban. Továbbá a csomag tartalmaz egy speciális kupont is, amellyel megvásárolhatunk egy Adidas Stan Smith cipőt. Az együttműködés igazán alaposra sikeredett, hiszen ha egy Samsung Galaxy okostelefonnal párosítjuk a fülhallgatónkat, akkor a telefon aktiválja az Adidas Originals témát. Ez egy egyedi zárolási képernyőt, hívásképernyőt, ikonokat és sok más dolgot tartalmaz.

A Special Pack a Samsung dél-koreai piacán kerül értékesítésre, amelynek kezdő ára 249 USD. Még nem tervezik a Special Pack nemzetközi bevezetését, de elképzelhető, hogy a jövőben sor kerülhet rá.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét