Aktív zajszűrés az LG új wireless fülhallgatójában

0
115

Bár az LG nem gyárt többé okostelefonokat, de új fülhallgatókat még mindig kínál számunkra. A mostani darab aktív zajszűrést és akár 24 órás üzemidőt garantál nekünk. Az új modell neve nem más, mint a Tone Free DFP8W. Az aktív zajszűrés, és a 24 órás üzemidő mellett a fülhallgató mellé járó töltőtok UVnano technológiával van felszerelve, amely megtisztítja a fülhallgatókat, ha nincsenek használatban.

A fent említett fülhallgatók 8 mm-es dinamikus meghajtókat kaptak, amelyek fejlesztését a Meridian Audio segítette elő. Van három mikrofon is beépítve, illetve Bluetooth 5.2, melynek révén egyszerre öt eszközhöz lehet csatlakoztatni, ezenfelül támogatott a Google Fast Pairing és a Windows Sift Pair protokoll is.

Továbbá kompatibilis az LG újdonsága az apt-X, AAC, SBC kodekekkel és IPX4-es fröccsenésvédelmmel is el van látva. Üzemidő terén ANC-vel 6 óra, anélkül 10 óra. A töltőtok viszont ezeket 14 és 24 órára tudja nyújtani az újratöltésekkel. A termék ára 180 euró, illetve fehér, arany és fekete színekben lesz kapható.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét