Alienware m15 R4: Ki a régivel, jöhet az új

0
218

Nagyobb teljesítményű processzorokkal és az Nvidia 3000 generációs GeForce RTX grafikus kártyáival érkezik a Dell Alienware m15 R4. Tesztelés során az RTX 3070-es modellt használták, amely 140 wattos TGP-vel képes teljesíteni. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az összes új játékot futtassuk a készüléken. A grafikus egység mellett az Intel Core i9-10980HK szintén egy jó választás a gyártó részéről, és jelentős előrelépést jelent az elődhöz képest.

Ezenkívül a 300 Hz-es megjelenítési opció nem támogatja az energiatakarékos Optimus funkciót. A G-Sync is csak a 144 Hz-es változatban érhető el. Azok azonban, akik hajlandóak megfizetni az extra árat, választhatnak egy OLED panellel felszerelt verziót is.

A magas energiafogyasztás által okozott másik hátrány az akkumulátor rendkívül rövid élettartama. Azok a felhasználók akik alkalmanként irodai vagy böngészési feladatokhoz szeretnék használni a laptopot, szomorú hír, de sajnos nem ez a laptop a legmegfelelőbb választás számukra. Az Alienware m15 R4 egy gamer laptop, amelyet helyhez kötött használatra szántak.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét