Android kódokban bukkant fel a Google Pixel Fold

0
773

Úgy néz ki, a Google elvetette a „Pipit” kódnevet, ami a régóta várt Pixel Fold telefonjukat leplezte. Magát a hajlítható kijelzős tematikát azonban nem hagyták el, a várhatóan 2023 tavaszán megjelenő készülék a „Felix” kódnevet kapta, és valószínűleg Tensor G2 lapkakészlettel érkezik.

Úgy tűnik, hogy a Google az első Pixel Fold vagy Pixel Notepad fejlesztése újabb fordulatot vett. Korábban bizonyítékok utaltak arra, hogy a vállalat kifejlesztette a „Passport”-ot, amelynek fejlesztését a feltételezések szerint leállították a „Pipit” javára. Kuba Wojciechowski új kódfejtései alapján a Google valószínűleg a „Pipit” helyett „Felix”-re, egy eddig ismeretlen kódnévre cserélte a készülék fedőnevét.

Elvileg az eszköz összesen 5 kamerával rendelkezik. Ross Young, a Display Supply Chain Consultants (DSCC) munkatársa szerint a Google 2023 januárjában kezdi meg az összehajtható Pixel okostelefon panelek tömeggyártását, a 2023 márciusi megjelenés előtt.

További infó, hogy a Google megerősítette: a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro a Tensor G2-re fog támaszkodni, egy második generációs verzióra.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét