Asus Eee Pad Transformer TF101

0
148
Az NVIDIA® Tegra™ 2 kétmagos processzorára épülő Transformerrel szédítő sebességgel böngészhető az internet; többféle feladat futtatásakor pedig fürgébben reagál a gép és jobb teljesítményt kínál. HDMI 1.3a csatlakozójával a Transformer hozzáköthető HDTV-khez és 5.1 térhatású hangrendszerekhez is, élvonalbeli multimédiás élményt nyújtva.
 
 
Tartós, karcolásálló üveggel borított IPS kijelzőpanel akár 178°-os látószögből is nézhető és a piac más táblagépeinél akár 50 százalékkal is élesebb és színhelyesebb képet jelenít meg. A hátul 5, elöl 1,2 megapixeles kamerákkal felvett videók lenyűgöző, 1080p felbontással játszhatók vissza. HD videokimenet is található HDTV-khez, egy mini HDMI csatlakozó formájában – igazi mobil szórakoztató berendezés. A beépített SRS Sound technológia dinamikus, 3D sztereo audioélményt biztosít, maximális basszusválasszal és széles hangtérrel a Transformer házában található külön hangszórókkal is.  Transformer látványos különbsége a piac más táblagépeihez képest az opcionális dokkolóállomás. Mivel egy teljes QWERTY-billentyűzet megtalálható rajta (az egyedi Android funkciógombokon kívül), a táblagépként működő Transformer teljes funkciókörű noteszgéppé alakítható.
 
 
A touchpad, a 3,5 mm-es audio jack-csatlakozó, valamint az egyszerű fájlmegosztás és tárolókapacitás-bővítés érdekében beépített két USB-csatlakozó és SD-kártyaolvasó együttesének eredményeképpen a Transformer sokoldalú médiaközpontként is használható. A dokkolóállomás a Transformer akár 9,5 órás akkumulátoros használati idejét akár 16 órára* képes növelni, vagyis a készülék nyugodtan használható egész nap munkára és szórakozásra. A Transformeren gyárilag megtalálható a Polaris® Office® 3.0 nevű professzionális mobiliroda-megoldás, amellyel szabadon szerkeszthetők a különféle irodai dokumentumok, így például a szövegszerkesztő (.doc), táblázatkezelő (.xls) és bemutatókészítő (.ppt) programok fájljai, vagyis a Transformer igen vonzó megoldás professzionális használathoz is. Az ultrakényelmes ASUS WebStorage szolgáltatás egy évig korlátlan tárkapacitást biztosít, és ezáltal a cloud-funkciók gondtalan használatát.
 
 
 
Pucu
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét