ASUS G55VW – játék felsőfokon

Az ASUS G55VW már kapható a Laptopszalon üzleteiben br.: 309.900Ft-tól konfigurációtól függően.
 
Itt a mobil játék világának új császára. Az ASUS G55VW a harmadik generációs Intel Core i7 CPU-val és a 2 GB GDDR5 VRAM-mal felszerelt NVIDIA GeForce GTX 660M GPU megingathatatlan teljesítményével új teljesítményhatárokat tör át. A G55VW a világ leggyorsabb noteszgépeként határozza meg magát és nem csak ma nyújt lenyűgöző játékélményt, de folyamatosan ezt fogja tenni az elkövetkező években is. SSH vagy SSD merevlemezzel felszerelve támogatja a 2 másodperces azonnali működést is, ami azt jelenti, hogy várakozás nélkül, azonnal ölhetsz. A G55VW már eddig is a mobil játék világának egyik csodája volt, de az NVIDIA 3D Vision (és ennek részeként a 3D Active Shutter) technológia támogatásával gyakorlatilag garantált a helye a halhatatlanok között. A játékok, fényképek és filmek élvezete még soha nem volt olyan, mint most -teljes HD-felbontással és valós 3D-ben!
 
 
A fáradt, túlerőltetett szem immár a múlté a G55 matt, csillogásmentes képernyőjével, miközben a széles látószög csökkenti a holttereket és segít a láthatóság fokozásában játék közben — különösen sötét környezetekben. A beépített mélysugárzóval kiegészített SonicMaster audiotechnológia olyan gazdag és erős megszólalást nyújt, amelynek nincs párja. A hosszú ideig folytatott játék komoly megpróbáltatás az embernek és a gépnek is, de a G55VW-vel a kényelmes hódítás a siker legfőbb titka a csatamezőn. A kimerültség elkerül innentől fogva, hála a G55 tökéletesebb kialakításának. A csillogásmentes képernyőfelület késlelteti a szem kifáradását, miközben a szellős, jól állítható és háttérvilágított, egy darabban készült billentyűzet, a a puha csuklótámasz és a különálló nyíl gombok minden eddiginél hosszabb feladatra koncentrálást tesznek lehetővé.
 
 
A G55VW-be masszív teljesítményt pakoltak, ezért hűvösen kell tartani. A kétventilátoros szűrőrendszerrel a gép hűvösebben és csendesebben működhet — hosszabb ideig. Az egyedi, intelligens hűtési megoldás javítja a tápellátás és hűtés hatékonyságát a forró levegő hátsó kifújásáva, hogy a versenytársak a nyomodban járva küzdjenek a túlélésért.
 
(X) – fizetett hirdetés
 
 

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?