ATIV Q convertible a Samsungtól

0
3

A Samsung ATIV Q egy ténylegesen átalakítható készülék, mellyel a Windows mellett akár az Andorid alkalmazásai is futtathatóak. A készüléket úgy tervezték meg, hogy bármilyen helyzethez vagy testtartáshoz könnyedén alkalmazkodni tudjon, mindezt persze nem automatikusan teszi, de mi magunk kényünk-kedvünk szerint formálhatjuk. Maga a készülék 1,29 kg-os tömeggel és 13,9 mm-es vastagsággal rendelkezik.

ATIV Q convertible a Samsungtól

A magas kijelzőpanel felbontást kedvelők részére örömteli hírünk van, ugyanis az ATIV Q a világ legnagyobb felbontású QHD+ (3200x1800p) kijelzőjét kapta, mely magas fényerővel és nagy betekintési szögekkel rendelkezik.

ATIV Q convertible a Samsungtól

Az ATIV Q nagy újdonsága, hogy a készüléken futtatható a Windws 8 illetve az Android operációs rendszere is. Korábbi felhasználó panaszokat figyelembe véve a Samsung megoldást talált a nagy problémára, miszerint a Windows-os tableten nem futtathatóak az Andorid alkalmazásai. Ez mostantól fogva a múlté, továbbá lehetőség nyílik fájlokat küldeni Windows-ról Androidra, illetve könyvtárakat vagy fájlokat megosztani a két rendszer között.

 

Pucu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét