Augusztusban megjelenhet a Honor Magic 3

0
627

Friss információink forrása @RODENT950, aki talán nem akkora név, mint  egy Evan Blass, de szivárogtatóként már így is többször szolgált hasznos értesülésekkel. Mondjuk ebben az új tweetjében olyan túl sok minden nincs a Honor Magic 3 kapcsán, csak a debütálás lehetséges ideje ami augusztus, illetve egy régi promóciós kép a Honor Magic 2 főszereplésével.

A 2018-ban leleplezett Honor Magic 2 egy elég vagány okostelefon volt, szétcsúsztatható kialakítással, Kirin 980 lapkakészlettel, tripla érzékelős képrögzítő egységgel, valamint AMOLED megjelenítővel. A feltételezések szerint ez a slider formaterv már nemigen fog visszatérni, sokkal valószínűbb, hogy a Magic 3 egy hajlítható kijelzővel szerelt készülék lesz.

Mindig is az újításról, az innovációról szólt a Honor Magic sorozat, mutatnak rá a GSMArena munkatársai, akik szerint egy flexibilis kijelzős okostelefon nagyon is illene a szériához. Ha valóban augusztusban érkezik a Honor Magic 3, akkor már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, mivel is készül az immáron saját útját járó kínai márka.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét