Az Alfa Romeo Racing ORLEN és az Acer innovatív együttműködése

0
123

Az Alfa Romeo Racing ORLEN kimondottan erőteljes high-tech boostot kap a 2020-as szezonra az Acer-től. Az Acer hivatalos partnerként lesz jelen innentől fogva a csapat mindennapjaiban.

Az Acer, mint a nagyteljesítményű számítástechnikai eszközök gyártója, több, mint 4 évtizednyi innovációval és fejlett technológiával maga mögött az Alfa Romeo Racing ORLEN-nek kitűnő háttértámogatást nyújt, és gőzerővel tolja majd a rajtrácsról előre a csapatot.

A technológiai világ egyik legfontosabb szereplője – az Acer – és a motorsport legmagasabb kategóriájában versenyző csapat közötti remek kapcsolódás kiemelten felhívja a figyelmet e két világ közötti több találkozási- és csatlakozási pontra, amelyek mind a célirányos fejlesztéseket hívatottak elősegíteni.

Az Acer, mint hivatalos IT hardver partner, ConceptD munkaállomásokat és monitorokat biztosít a Svájcban, Hinwil-ben működő központ számára. A megállapodás részeként az Acer és az Alfa Romeo Racing ORLEN folyamatos jelleggel dolgozik majd együtt különböző fejlesztéseken és feladatokon, melyek teljes mértékben mindkét cég előnyére válnak.

Fréderic Vasseur, az Alfa Romeo Racing ORLEN csapatvezetője, egyben a Sauber Motorsport AG első embere elmondta: “Mint cég, a Sauber Motorsport már több együttműködést is elkönyvelhet az Acer-rel. Mindkét vállalkozás a 70-es években lett megalapítva, innovatív és respektív termékeket tettünk le az asztalra évtizedek alatt. Ez a már-már könyörtelen kiválósági törekvés hajt minket, hogy feltárjuk azokat a szinergiákat, amelyeket az Acer-rel hasonló partnerség kínálhat, várom, hogy megoszthassam velük a 2020-as szezon sikerét.”

Hajo Blingen, az Acer Europe marketingfőnöke így reagált: “Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Forma-1 történelmének egyik legmagasabb presztízsű csapatával dolgozhatunk együtt. Az Acer minden lehetőséget megad, amelyet a számítástechnikai szegmensben csak meg lehet adni, és igyekezünk megosztani szellemiségünket az Alfa Romeo Racing ORLEN csapatával. Mégpedig úgy, hogy legmagasabb szintű innovációkkal és teljesítménnyel támogatjuk őket, az autók tervezésétől egészen a versenypályáig.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét