Az Apple kivonja Inteles iMac Pro-ját a forgalomból

0
293

Hirtelen frissítette jelenlegi iMac Pro-jának oldalát az Apple, amely szerint már csak az alapmodell van raktáron. Ez arra a feltételezésre ad okot, miszerint az Apple PC-jének új verziója van, meglehet, hogy házon belüli chipsettel. Az utolsó megmaradt modell a 10 magos Intel Xeon W processzorral van szerelve. Előfordulhat azonban, hogy más ok lapul a háttérben.

2020 végén jelent meg a legújabb iMac Pro. 10 magos Intel Xeon W processzorral, valamint Radeon Pro Vega 56 grafikus kártyával és 27 hüvelykes Retina 5K P3 kijelzővel. Ennek ellenére az apple.com oldala frissült és visszavonta a konfigurációs lehetőségeket; mindezt pedig egy „amíg a készlet tart” felirat váltotta fel. Tehát az eszköz megszűnik, kérdés mikor.

Feltételezések szerint akár az Apple M1 vagy M1X chipsete is belekerülhet a gépbe, de érkeztek olyan szivárgások is, amik az AMD Ryzen 9 5900X processzort várják az Apple AIO PC-jébe. Egyelőre nem tudni hogy alakul, azonban kíváncsian várjuk, és amint információnk van az új modellről tájékoztatjuk olvasóinkat.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét