Az ASUS megerősítette a Zenfone 11 Ultra létezését és megjelenési dátumát

0
43

Az Asus ragaszkodik a Zenfone sorozathoz, annak ellenére, hogy korábbi pletykák szerint a Zenfone 10 akár az utolsó Zenfone is lehetett volna. Egyelőre azonban nincs információ egy kisebb Zenfone 11 modell megjelenéséről, az ASUS inkább a Zenfone 11 Ultra képességeire összpontosít.

Kevesebb mint egy év telt el azóta, hogy az ASUS bemutatta a Zenfone 10-et, amely azon kevés modern Android zászlóshajók egyike, amely 6 hüvelyk alatti kijelzővel rendelkezik. Ezt követően felmerült a spekuláció, hogy az ASUS felszámolja okostelefon-részlegét. A cég nemcsak határozottan cáfolta ezeket az állításokat, egyből leleplezte a Zenfone 11 Ultra megjelenési dátumát.

Az ASUS csak a Zenfone 11 Ultra-t mutatta be, az alap verziónak se híre, se hamva, sőt még említve sem volt. A cég kiemeli, hogy a Zenfone 11 Ultra „Hypersteady”, „hosszú élettartamú akkumulátorral” és „portré móddal” rendelkezik, amelyekhez rövid videoklipeket osztott meg.

A legfrissebb információk alapján a Zenfone 11 Ultra gyakorlatilag egy ROG Phone 8, újrabrandelve – ezt a modellszáma is megerősíti. Azaz úgy tűnik, hogy a ROG Phone és a Zenfone sorozatot lélekben összevonták. A Zenfone 11 Ultra március 14-én debütál Berlinben, New Yorkban és Tajpejben.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét