Az LG egy furcsa „kigördíthető” képernyőjű telefonja látott napvilágot szabadalmi dokumentumokban

0
308

Az LG-nek egy állítólagos újgenerációs „kigördíthető” telefonjáról szivárogtak ki információk. Az eszköz a „Project B” névre hallgat és érdekes megoldásokkal rendelkező kijelzőt kapott. Ez a furcsa mód működő képernyő képes „kitágulni”. A képeken pontosan látható, hogyan is működik. Példátlan a piacon.

Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyügyi Hivatalához nyújtották be azt a kérelmet, amivel levédetheti magának az LG saját megoldását. Mivel ez a féle kijelző megoldás nem létezik a piacon, magyar megfelelője nincs is, angolul a „rollable” szót használják, amely magyarul gurítható, gördíthető jelentéssel bír.

A LetsGoDigital blog állítása szerint megszerezte a gyártó által az USPTO-hoz (szabadalmi iroda) benyújtott információkat. Minden jel szerint ez teljesen más, mint a nemrég megjelent, innovatív LG Wing telefon. Az LG által benyújtott információk pedig megmutatják, hogyan is kívánják felhasználni a rugalmas AMOLED kijelzőt.

Hirdetés

Működésének elmagyarázása elég nehézkes, úgy tudnám leírni, hogy a kijelzőből ki lehet húzni egy másik kijelzőt, mindkét oldalt. Beszéljenek helyettem a képek:

Forrás: LetsGoDigital

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét