Az új Motorola okostelefon számos kiszivárgott képpel lepleződött le

0
2375

Számos Edge 50 Fusionről készült kép szivárgott ki a neten. A Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészlettel érkező készülék olcsóbb opcióként szolgál majd a Motorola jövő héten piacra dobott Edge 50 Pro-jához képest.

Pár napja egy Geekbench-listán bukkant fel az Edge 50 Fusion, itt derült ki az is, hogy a fentebb említett processzort kapja. Az Android Headlines most harminc promóciós képet szivárogtatott ki az Edge 50 Fusionról. Végső soron az Edge 50 Fusion nagyon hasonlít az Edge 40-re és az Edge 40 Neo-ra. Az újabb modell azonban a Motorola finomabb kameraház-kialakításával rendelkezik, amely az összes jelenlegi generációs okostelefonon általános.

Ezen túlmenően egy duplakamera-setupot kap, amit egy optikai képstabilizátor (OIS) támogat. Ez egyébként megegyezik a korábbi leakekkel, amelyek azt is állították, hogy a Motorola 13 MP-es ultraszéles látószögű és 32 MP-es előlapi kamerákat szerel a telefonba.

Tudjuk még továbbá, hogy a telefon Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészlettel, valamint 6,7 hüvelykes pOLED kijelzővel, 5000 mAh-s akkumulátorral (68 W-os töltés), 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezik. Sajnos a megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, ahogy a bevezetési ár sem.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét