Az új PlayStation 5 nem lesz erősebb a réginél, de nem is ez a baj vele

0
1746

Egy ideje már lehet hallani pletykákat arról, hogy érkezhet egy újabb PlayStation 5 variáns, most pedig újabb hiteles forrás erősítette meg a létezését. A számos alkalommal megbízhatónak bizonyult újságíró és szivárogtató, Tom Henderson szerint a vékonyabb, különálló lemezmeghajtóval érkező modell teljesítménye megegyezik a jelenleg is kapható verziókéval, és ez a kisebbik baj.

Henderson ugyanis úgy tudja, hogy az új PlayStation 5-höz csatlakoztatható, a külön is a boltokba kerülő lemezmeghajtó nem lesz kompatibilis a PlayStation 5 Digital Editionnel, tehát ha valaki utólag venné meg az USB-C-s kiegészítőt a gépéhez, hoppon fog maradni.

A hírek szerint az új PlayStation 5 valamikor szeptemberben érkezik majd kétféle kiszerelésben: önállóan, illetve az USB-C-s lemezmeghajtóval csomagban is lecsaphat rá, aki ezt a változatot szeretné birtokolni. Amíg viszont a hivatalosan még be nem jelentett konzolvariáns debütálására várunk, ne feledkezzünk meg a hamarosan befutó 7.0-ás frissítésről, ami sok fontos újdonság mellett például végre teljes körű Discord-támogatást hoz a PlayStation 5-re.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét