Az új Turtle Beach fejhallgató minden konzollal kompatibilis

0
32

A legtöbb vezeték nélküli fejhallgatóra igaz, hogy vagy Xbox konzollal, vagy minden mással (PlayStation, Nintendo Switch, PC, stb) kompatibilis. Előbbi egyedi kapcsolódási módja miatt viszont nagyon ritka, hogy egyetlen fejhallgató mindkét tábor igényeit kielégítse. A Turtle Beach most talált megoldást a problémára, ugyanis a most piacra dobott Stealth 600 Gen 2 Max USB-s, 2,4 GHz-es vevőegységére került egy kapcsoló. Ezzel választhatunk, hogy Xboxhoz vagy más eszközökhöz csatlakoztatva használnánk a fejhallgatót.

Tekintve, hogy a 2020-as Stealth 600 Gen 2 ráncfelvarrott verziójáról van szó, a hardver nagyjából maradt ugyanaz. Továbbra is egy 50 mm átmérőjű hangszórópár hangját élvezhetjük, melyek hangerejét a dedikált tárcsák segítségével állíthatjuk. Térhangzás megszólaltatására ugyan nem képes a fejhallgató, került viszont bele többféle hangprofil. Ezek közt van egy Superhuman Hearing elnevezésű is, mely főleg a lépések felerősítésében jeleskedik.

A felhajtva némítható mikrofonnal és 48 órás üzemidőre képes, USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető beépített akkumulátorral rendelkező Stealth 600 Gen 2 Max április elejétől lesz megvásárolható fekete, piros és fehér színváltozatban, 129,99 dolláros áron.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét