Bejelentették a Huawei Mate 9 Pro-t

A Huawei mostanában jelentette be a Mate 9 és Mate 9 Porsche Design modelleket. Mindkét készülék AMOLED kijelzőt, Kirin 960 chipet és második generációs Leica kamerát kapott. A Mate 9 5.9 inches, 1080p-s kijelzőt, a Porsche változat pedig egy kisebb, 5.5 inches, hajlított OLED kijelzőt tudhat magáénak, 1440p-s felbontással.

Bejelentették a Huawei Mate 9 Pro-t

Most pedig a gyártó bemutatta a Mate 9 Pro-t, ami teljes mértékben az, amire a márka kedvelői számítottak: a Porsche változat, kivéve a prémium külsőt és az ehhez tartozó borsos árcédulát. Az 5.5 inches AMOLED kijelző felbontása Quad HD.

A Kirin 960 chip mellé 4 vagy 6GB memóriát kapunk és ugyanazt a Leica kamerát. A Porsche modellhez hasonlóan az ujjlenyomat-olvasó a készülék elején található. Az még egyelőre nem tisztázott, hogy microSD-s bővítésre van-e lehetőség.

A Mate 9 Pro már előrendelhető Kínában, a következő színekben: arany, vörös arany, szürke és ezüst. A 4GB/64GB-os változat ára 686 dollár, ami 110 dollárral drágább, mint a hagyományos Mate 9. A drágább, 6GB/128GB-os modellért 775 dollárt kell fizetnünk. A globális megjelenésről még nincsenek információk.

Forrás: gsmarena.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?