Belátható időn belül nem érkezik európai és amerikai piacokra a Lenovo Yoga Slim 7i Carbon

0
192

Bejelentette új laptopját a Lenovo, amely a Yoga Slim 7i Carbon nevet kapta. Azonban Európában és az Egyesült Államokban biztosan nem lesz kapható a közeljövőben.

Egy korábbi cikkemben részleteztem a laptopot, azonban most hivatalosan is bejelentésre került. De nem teljes a boldogság: Európában és Amerikában nem jelenik meg a közeljövőben.

A régi kontinensen, valamint az új világban meg nem jelenő laptop az 1 kg alatti kategóriába érkezik, továbbá 16:10-es képarányú QHD kijelzőt kap az Intel Tiger Lake processzorok mellé.

Hirdetés

A Liliputing oldal szerint a Lenovo nem tervezi Amerikába vinni ezen termékét, az Európai piacra vitelről pedig jelenleg nem áll rendelkezésre semmilyen információ.

Megjelenik azonban Ausztráliában, Indonéziában, Japánban, Malajziában, Új-Zélandon, Thaiföldön és Vietnámban. Az árazásuk ezen országokban nem ismert.

A Lenovo Yoga Slim 7i Carbon egy színben lesz elérhető, amely a „Moon White”, azaz „holdfehér” nevet viseli. 50 Wh-ás akkumulátorral rendelkezik, amelyet 65 Wattos gyorstöltéssel is hálózatra köthetünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét