Bemutatkozott a Huami Amazfit Sports Watch 2 okosóra

0
119

Habár az okosórák piacát messze az Apple vezeti, azért vannak még ügyes próbálkozások. A Huami például a Xiaomi megbízásából készít ilyen kütyüket, mi is nemrég teszteltünk egyet az Amazfit famíliába tartozó kütyük közül. Most ennek jelent meg a második generációja, méghozzá Huami Amazfit Sports Watch 2 néven.

Sajnos még mindig nem Android Wear fut rajta, hanem a Huami egyedi Watch 2.0 platformja, ám ez nem von le az értékéből. A polikarbonátból és 316L típusú rozsdamentes acélből készült óra három oldalsó gombot kapott, amivel plusz funciók érhetők el.

Hirdetés

A kijelző kör alakú, 320 x 320 pixeles és 1,34″-es, a processzor kétmagos, 1,2 GHz-es, ezt egészíti ki 512 MB RAM és 4 GB-os adattároló (2 GB áll szabadon). Belül lényeges még a 280 mAh-s akkumulátor, ami több napos üzemidőt tesz lehetővé (vagy 35 óra intenzív használatot).

A vízálló Amazfit Sports Watch 2 rendelkezik gyorsulásmérővel, giroszkóppal, pulzusmérővel, légnyomásmérővel, fénymérővel, összesen 11 sportolási tevékenységet ismer. Többféle szíjjal vásárolható meg az év legvégétől, méghozzá 226 dollárnak megfelelő jüanért cserébe. Valószínűleg itthon is elérhető lesz a közeljövőben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét