Bemutatkozott az Oppo R11 Plus

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az Oppo neve még mindig nem cseng ismerősen Európában, pedig Kínában elképesztően jó eredményeket produkálnak, a Huawei mögé rendszerint felférnek a dobogóra, már ami az eladások számát illeti. Most két új készüléket lepleztek le, az egyik az R11, a másik pedig az R11 Plus. Az R11 Plus 6 hüvelykes, Full HD felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami mögé egy 4000 mAh-s, VOOC gyorstöltést támogató akkumulátor került, a sima R11-ben 3000 mAh-s telep fért, kijelzője 5,5 inches.

A teljesítményt a Snapdragon 660-as rendszerchip biztosítja, méghozzá laza 6 GB RAM és 64 GB-os adattároló társaságában.

Az igazi móka a hátlapi dupla kamera esetén kezdődik el, a rendszer alappillérét a 16 megapixeles, f/1,7-es fényképező adja, amit egy 20 megapixeles, f/2,6-os egység segít, a kettő együtt kétszeres optikai zoomra képes. Előbbi egy Sony IMX398, utóbbi pedig egy IMX350-es szenzor. Természetesen nem maradt el a 4K felvétel, a szelfizést pedig nagyon komolyan vette az Oppo, hiszen elölre egy 20 megapixeles kamera került.

A fém készülékházba öltöztetetett R11 Plus nem kicsit hasonlít az iPhone 7 Plusra, ám méreteiben eltér azért, hiszen 188 grammot nyom és 7,8 mm vékony.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?