Bemutatták a HP OMEN 25L és 30L-t

0
287

A HP 2020. május 4-én bemutatta az OMEN család új tagjait a HP OMEN 25L és 30L asztali számítógépeket. Ezeket a számítógépeket kifejezetten játékokra terveztek, és a fejlesztésnél figyelembe vették a mi játékok igényeit és felkészültek ezen játékok továbbfejlesztésekor felmerülő igényekre is. Mindkét gép a legújabb OMEN 27i Gaming Monitorra lett optimalizálva annak érdekében, hogy a legjobb játékélményt kiélvezhessük ezzel a nagy teljesítményű monitorral, amely így azt az érzést kelti, mintha a játék közepében lennénk.

Mivel az emberek az ismert okok miatt sokkal több időt kénytelenek otthon lenni, így a játékra is sokkal több időt tudnak fordítani. Ennek oka lehet, hogy játék közben tudnak ismerkedni, kapcsolatot tartani más játékosokkal, vagy egyszerűen csak kikapcsolódásra, szórakozásra vágynak, amelyre jó lehetőséget kínálnak a számítógépes játékok. Ezt jól mutatja, hogy 2020. március végén a Steam több mint 23,5 millió egyidejű aktív felhasználói rekordot állított fel, ami több mint hárommilliós növekedés az eddigi rekordhoz képest, amelyet március elején mértek. A legújabb OMEN gamer gépek nagy teljesítményű prémium alkatrészekből lettek összeállítva, amelyek a legújabb technológiával készültek. Ennek köszönhetően ez a gép kiépítésével teljesen kielégíti mind a játékosok, a régi illetve új felhasználók igényeit.

“A HP OMEN brandje folyamatosan fejlődik, ésszerű keretek között tartva növeli gépeinek hardver- és szoftvermegoldásait, amely így mindig összhangban van az elterjedt és leginkább alkalmazott megoldásokkal. Azon fáradozunk, hogy a játékosok minél több igényét ki tudjuk szolgálni, különösen ebben a nehéz időben, amikor annyira fontos a távoli kapcsolattartás a barátainkkal és szeretteikkel.” – mondta a Kevin Frost, a HP Inc. Consumer Personal Systems alelnöke és ügyvezető igazgatója. “A legújabb OMEN Gaming Desktop a Cooler Master, a Western Digital WD_Black alkatrészeit és a HyperX® kibővített opcióit tartalmazza, amely megerősíti elkötelezettségünket a legjobb minőség biztosítása iránt, amellyel így a legjobb élményt a tudjuk nyújtani a kedvenc játékaidban.”

A JÁTÉKOK TELJESÍTMÉNYIGÉNYE ÉS LEHETŐSÉGEK ENNEK BŐVÍTÉSÉRE

A finomított hő elvezetőkkel és a szerelésmentes designnal kialakított, a microATX szabványnak megfelelő belső kiépítéshez igazodva az OMEN asztali számítógépei közül a játékosok a 25 és 30 literes kivitelű házakat választhatják. A két méret az egyedi kívánalmaknak megfelelő maximális hardver rugalmasságot kívánja kiszolgálni. Erősebb és több vázszerkezeti elemével a 30L-es modell, amelynek edzett üveg előlapja és EMI-bevonatú oldalüvege van, a gépnek igen esztétikus külsőt adnak. Kiemelnénk még a belső gondos kábelvezetését és a színek konzisztenciáját.

Az új asztali számítógépek:

Nagy teljesítmény: Soha nem zökkensz ki a hihetetlen látványélményből, amelyet akár az NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Ti vagy akár az AMD Radeon ™ RX 5700 XT biztosít. A játékok számára a stabil és megbízható futást az új 10. generációs Intel® Core ™ i9-10900K, max. 5,3 GHz, 10 magos 20 szálas processzora, vagy akár a legújabb AMD Ryzen ™ 9 3900 desktop processzora biztosít, amelyek a „Zen 2” core architektúrával és 7 nm-es technológiával készülnek.

Konfiguráció: A Cooler Master termékei közül az új OMEN egy CPU opcionális 92 mm-es levegő és egy 120 mm-es folyadékhűtővel, illetve egy 750W-os Cooler Master 80 PLUS Platinum PSU-val szerelt. Kialakításában lehetőség van akár 64 GB-os HyperX® FURY DDR4-3200Mhz XMP RBG memória használatára. Az adatok villámgyors hozzáférést, akár két darab egyenként 2TB-os WD_Black PCIe M.2 SSD-vel tudjuk elérni.

OMEN integrált vezérlés: Tökéletes testreszabhatóság. Hat fokozatban állítható gépvilágítás, amely megvilágítja az elülső logót, az első ventilátort, a belső világítást, a CPU-hűtőt, a memóriát és a grafikus kártyát, ezen felül öt egyedi világítási mód. Az intelligens teljesítményvezérlő elősegíti a lehető legjobb teljesítményt azáltal, hogy egy szabadalmaztatott algoritmus segítségével kiszámítja és beállítja a CPU-t az optimális legerősebb kihasználtságra. A Fan Control segítségével csendes, normál és turbó fokozatot állíthatunk a legjobb hűtés eléréséhez. A legújabb „OMEN Command Center” az alábbi funkciókkal rendelkezik: távoli vezérlés, játékaim, profil, karbantartás és adatok

A MEGRAGADÓ ÉLMÉNYÉRT

Az OMEN 27i Gaming Monitort olyan Nano IPS panellel szerelték, amely DCI-P3-mal 98%-os színtartományt eredményez. Ennek köszönhetően mélyebb színárnyalatot és pontosabb színeket biztosít 25%-kal szélesebb színtartományban, mint az sRGB. Ez nagymértékben semlegesíti a kis látószögből érzékelhető színromlást. Ez a játékmonitor nyeréshez készült olyan funkciókkal, amelyek a következőket nyújtják:

Fényerő: A Quad HD18 (2560×1440) felbontással és 350 nites fényerővel ezzel monitorral a játékok szinte életre keljenek.

Éles kép: Tapasztalja meg a folytonos és gördülékeny játékmenetét, amely NVIDIA® G-SYNC® kompatibilis, felejtse el a szakadozást, a csúszást amely elrontotta eddigi játékélményt. A reakció rendkívül fontos, amit a 165Hz frissítési gyakorisággal és 1ms válaszidővel és az overdrive segítségével minden pillanatban élvezhet.

Kemény használatra alkalmas felépítmény: esztétikus fekete kerettel rendelkező nagy teljesítményű 27” átlós monitor kettős tartóoszloppal, állítható magassággal és négy könnyen hozzáférhető porttal rendelkezik. Ezenkívül a hátsó, süllyesztett panelekkel ellátott megvilágítási megoldást az OMEN Command Center segítségével vezérelhetjük, amely egyedivé formálja monitorunkat.

JÁTÉKVÁLTOZÁSOKHOZ FEJLESZTVE

Számos újdonságot és információt megtudhatunk az új OMEN Command Center honlapról, amely megosztja a legfrissebb eseményeket, termékeket és híreket az OMEN felhasználókkal.

Jellemzők:

Saját játékok: A Steam, az Epic Games Store, az Origin, az Uplay vagy a PC-den telepített játékok könnyebb elérése, egyszerűen, egy helyről.

Saját kialakítás: Egyablakos elérés az OMEN gamer gépeinek kezelésére, a hálózat beállítására, a világítás vezérlésére, valamint saját személyes profiljának létrehozására.

Szolgáltatásaim: Szórakoztatóan és egyszerűen bővítheti játékélményeit. A Remote Play (korábbi nevén Game Stream), lehetővé teszi, hogy az OMEN PC-jét saját, személyes felhőként használja egy másik számítógépről való lejátszáshoz. Ez a szolgáltatás a Google Playen és az Apple App Store-on is megtalálható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét