Brutális gamer monitorral hozakodott elő az Acer

0
1022

Az Acer bejelentette, hogy egy új, kifejezetten az e-sportolóknak szánt monitort dob piacra. Ez a Nitro XV242F, amely elsőként Kínában került a boltokba 4000 jüanos, azaz olyan 200 000 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ezért az összegért cserébe az ember egy 24,1 hüvelykes, Full HD felbontású, TN paneles készüléket kap. Idáig még nem is igazán érthető az ár, de amikor kiderül, hogy a maximális képfrissítési ráta 540 Hz, akkor azért már jobban látszik, hogy miért kérnek érte ennyit. A termék emellett támogatja az AMD FreeSync és az NVIDIA G-Sync Compatible technológiák használatát is, ami a játékosoknak szintén fontos lehet.

A maximális fénysűrűsége eléri a 400 cd/m2 értéket, és a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelése is megoldott. A legnagyobb valós kontrasztaránya 1000:1, tehát e téren nem nyújt extra teljesítményt. Két darab HDMI 2.0, valamint egy-egy DisplayPort 1.4, illetve 3,5 mm-es jack csatlakozó található rajta, és a tervezők ellátták még két darab, egyenként 2 wattos hangszóróval is. techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét