Canon PowerShot A810 – Kezdőknek

0
144
Az Intelligens Auto programnak köszönhetően minden alkalommal szép minőségi képeket készíthetünk. 19 előre definiált programból az automata kiválasztja a témának megfelelőt, ezzel is megkönnyítve a használatát. A Szuper Éles és a Poszter effektusokkal kreatívvá tehetjük fotóinkat. Homályosság csökkentés a tiszta képekért. A 2,5 hüvelykes fényes LCD kijelzőn mindent tisztán láthatunk amit le szeretnénk fotózni. Jobb oldalon a szélesebb kialakításnak köszönhetően kényelmes és biztonságosabb a fogása.
 
 
Beépített automata vaku bel terekhez, portrékhoz gyenge megvilágítás esetén. AVI formátumú videó rögzítése konvertálás nélkül visszanézhető a asztali számítógépeken, laptopokon, tábla gépeken. Egy 4 GB-os SD kártyára a legnagyobb felbontásban (4912 x 3264, Fine) közel 1200 fényképet tárolhatunk. 640*480, 30 fps videóból több mint fél órát. Energia ellátásról két darab AA méretű elem gondoskodik, nincs speciális akkumulátor sem töltő. Nem kell kétségbe esni, ha lemerült bármelyik boltban vásárolható. Magyar nyelvű menüvel rendelkezik, négy különböző színben kapható.
 
Tehát a Canon PowerShot A810 tökéletes választás fiatal, kezdő fotósoknak, vagy csak akik az egyszerű gépeket keresik a kiváló fotózáshoz. A Canon PowerShot A810 megvásárolható most az Elektorszalon üzleteiben akciós áron
 
 
(x) – fizetett hirdetés
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét