CES 2023 | Az Alienware x16 a világ legprémiumabb gamer laptopjaként mutatkozott be

0
85

A Dell a CES 2023-on bemutatta az Alienware x16-ot Intel Raptor Lake-H és Nvidia RTX 40 laptop GPU opciókkal – természetesen mindenből a legdurvábbal. Az Alienware x16 az új Legend 3.0 dizájnnyelv alapján készült el, továbbá Dolby Vision kijelzőket, opcionális CherryMX mechanikus billentyűzetet, gőzkamrás hűtést és minden másból IS a legjobbat kínálja.

Először is szögezzük le, hogy a legolcsóbb alapmodell 3099 dollár. Na, most már mehetünk tovább.

16 hüvelykes kijelzője akár 480 Hz-es is lehet és „természetesen” támogatja a Dolby Vision HDR-t, 3 ms-os válaszidővel rendelkezik, 100%-os DCI-P3 lefedettsége van és G-Sync képes. Processzorokból a frissen bejelentett 13. generációs Inteleket kapta meg, akár a Core i9-13900HK-t. Videókártyából is az összes friss RTX 40-nel kérhető (igen 4090-nel is).

Minden Alienware x16 a Gallium-Silicone alapú Element 31 termikus interfész anyagot használja mind a CPU-hoz, mind a GPU-hoz. Lehetőség van arra is, hogy az eszközt Alien X sorozatú billentyűzettel vagy CherryMX ultraalacsony profilú mechanikus billentyűzettel konfigurálják, mindkettő billentyűnkénti AlienFX RGB világítással rendelkezik.

2023 első negyedévében már elérhetők lesznek az Inteles modellek, azonban a piros (AMD) verziók majd csak a második félévben jelennek meg.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét