CES 2023 | LG Signature OLED M3: 97 hüvelykes vezeték nélküli Smart TV debütál 4K felbontással és 120 Hz-es frissítési gyakorisággal

0
123

Az LG bemutatta a Signature OLED M3-at, egy óriási Smart TV-t, melynek átmérője 97 hüvelyk. Az LG Signature OLED M3 nemcsak nagyobb, mint a legtöbb okostévé, hanem vezeték nélkül is működik, bár nem egészen abban az értelemben, mint a szintén a CES 2023 során debütált Displace TV.

A hét elején az LG bejelentette a C3, G3 és Z3 triót, melyek a gyártó idei hagyományos OLED tévéi. A cég azonban bemutatta a Signature OLED M3-at is, egy másik Smart TV-t, amely vitathatatlanul több közös vonást mutat a Displace TV-vel, mint a C3, G3 vagy Z3 sorozat.

Összehasonlításképpen, a Signature OLED M3 97 hüvelykes panellel rendelkezik, amely natív 4K 120 Hz-et tud. A Displace TV-hez hasonlóan a Signature OLED M3 is egy bázisállomásról streameli a tartalmat, így lehetővé téve a vezeték nélküli működést. A Signature OLED M3 normál tápkábellel rendelkezik, nem akkumulátorokkal, mint a Displace TV.

Tehát a csatlakozók ebben az esetben nem a TV-n vannak, hanem a TV „bázisállomásán”. Ezen megtalálható HDMI 2.1, USB-A és LAN port is. Az árak és a rendelkezésre állás egyelőre rejtély.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét