CES 2023 | Samsung Galaxy Book2 Go: 14 hüvelykes IPS kijelző, új Snapdragon 7c Plus Gen 3 lapkakészlet

0
55

A Samsung bemutatta a Galaxy Book Go új verzióját, melyet Galaxy Book2 Go névre keresztelt. A készülék az erősebb Snapdragon 7c Plus Gen 3 köré épül, amely több között Wi-Fi 6E csatlakozást és közel egynapos akkumulátor-élettartamot is biztosít.

Lerántották a leplet az új ARM alapú kompakt Windows laptopról, amit Galaxy Book2 Go-ként csúfol a Samsung. Úgy tűnik, az új modell számos frissítést tartalmaz az elődhöz képest, gondoljunk csak például a kijelzőre, ami az elődben TN-volt, most pedig IPS. A 16:9-es képaránya azonban jóban-rosszban megmarad a 1920 x 1080 pixeles a 14 hüvelykes kijelzőn.

Említett lapkakészletünk a Qualcomm állítása szerint akár 60%-os CPU- és 70%-os GPU teljesítményjavulást biztosít az elődhöz képest. Egyébiránt az már bizonyos, hogy 5G kompatibilis modell is lesz.

A Galaxy Book2 Go először Franciaországban lesz elérhető, ide január 20-án érkezik. A Samsung egyelőre nem árulta el az árazás részleteit vagy a többi piac elérhetőségét. Azt azonban említette, hogy az eszköz súlya 1,44 kg, vastagsága 15,5 mm, akksija pedig akár 21 óra videólejátszásra is alkalmas.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét