CES 2024 | A Samsung interaktív térképnézettel frissíti a SmartThings-t

0
407

A Samsung legújabb SmartThings frissítése teljesen intuitív módot kínál az okosotthon csatlakoztatott eszközeivel való interakcióhoz. A beállítás és a vezérlés egyszerűsítésével a SmartThings Map View leegyszerűsítette otthoni automatizálási felületét, és új, gamified intelligens otthoni élményt adott a felhasználóknak.

A Samsung SmartThings felülete éppen a régóta esedékes arculatváltáson esik át. A régi lista-stílusú felhasználói felület, amely megköveteli a modulok leltárának görgetését, végre átalakul egy egy grafikusabb felhasználói felületté, mely a csatlakoztatott eszközök elrendezését jeleníti meg otthona alaprajzán. A Map View néven ismert új felhasználói felület madártávlati nézetet biztosít okosotthonukról, és számos szórakoztató módot kínál a kütyükkel való interakcióhoz.

Egy pillantás az interfészre megmutatja az egyes eszközök állapotát és energiafelhasználási adatait. Egy másik gamification elem a mesterséges intelligencia által generált avatarok használata a családtagok és házi kedvencek ábrázolására.

Az Alexa térképes felületéhez képest a Map View beállítása a SmartThingsben meglehetősen egyszerű, és számos lehetőséget kínál. A felhasználóknak csak akkor kell megadniuk lakcímüket, ha házuk terve online elérhető. Lehetőség van a nyomtatott tervrajzok képének feltöltésére is. A SmartThings lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kézzel felvázolják az alaprajzukat, hogy az alkalmazás 3D-s elrendezést készítsen. A térkép elkészítéséhez a felhasználóknak át kell húzniuk az okosotthon moduljaikat a megfelelő helyre az alaprajzon.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét