Csúcsminőségű Lenovo Yoga 9i 14 4K 2 in 1 – új processzor és 4k érintőképernyő

0
118

A Lenovo 9i a Yoga sorozat legeslegtetejét képviseli, a FULLHD-s i5-ös is igen szépen teszi a dolgát. Nem nyugodott bele a Lenovo, nekik ennyi nem volt elég. Intel Core i7-1185G7 processzort szereltek a gépbe, a felhasználói élmény fokozása érdekében pedig egy 4k UHD érintőkijelzőt kapott.

Maga a laptop nem új, eddigi is a piacon volt és tökéletesen látta el feladatait, amiből sok van, ugyanis ez egy 2 in 1 eszköz. Karcsú és elegáns, valamint borzasztóan minőségi a 9i – mármint alapból a termékcsalád. A címben említett specifikáció pedig teljesen más szintre viszi az élményt.

Felvetődik a kérdés, hogy sokkal többet eszik-e a 4K-s kijelző, erre pedig egyszerű a válasz: nem. Mi a helyzet a processzorral? Névlegesen 600 MHz-el tud többet i5-ös társánál, valamint az integrált grafikus kártya is erősebb az i7-ben. Tartós terhelés mellett azonban a vékony kialakítás miatt veszít a teljesítményéből.

Hirdetés

Ami a legszebb az egészben, hogy nem óriási a felár ezért a remek upgrade-ért. Akadnak olyan oldalak, ahol csupán 60-70 dollár különbség van a két verzió között.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét