Egy leaker szerint 14,1 hüvelykes kijelzővel és M3 Pro chippel érkezik az iPad Ultra

0
27

A beszámolók szerint az Apple egy még erősebb iPad Pro táblagép kiadását fontolgatja, mely ráadásul nagyobb is lesz, mint a legutóbbi 12,9-es modellek. Az iPad Pro Max vagy iPad Ultra névre keresztelt táblagép a pletykák szerint 14,1 hüvelykes kijelzővel és Apple M3 Pro lapkakészlettel rendelkezik.

Úgy tűnik, az Apple egy harmadik iPad Pro modell kiadásán dolgozik, amely még nagyobb lesz, mint a jelenlegi 12,9 hüvelykes kiadás – legalábbis @Tech_Reve szerint. Ő az egyetlen forrás, aki ezt állítja, így szivárgás helyett egyelőre ezt még csak pletykának nevezném. Elég korai még M3-as iPad Ultra-ról beszélni, várjunk pár hónapot, és talán tisztázódik a kép.

Mindenesetre az említett leaker úgy gondolja, hogy 2024-ben landolni fog egy ilyen termék. Ráadásul szoftveresen is újítások várhatók, ugyanis sok macOS szolgáltatás átvinnének iPadOS-re, hogy a táblagépek még használhatóbbak legyenek.

Ráadásként a leaker azt is állítja, hogy ez az új rejtélyes tablet megkapja az Apple M3 Pro processzort is, ami még meg sem jelent.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét